2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط بشه بهتره یا بیاد زندگی نکبتی

عزیزم این نظر من هست!

نظر خودتون محترم

موفق باشید

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
اتفاقا چون اون بچه گناهی نداره باید سقط اش کنه

ما نمیتونیم برای استارتر باید و نبایدی تعیین کنیم

من نمیدونم اعتقاداتِ شما در چه سطحی هست‌،اما از لحاظ شرعی سقطِ عمدی گناه داره طبق اعتقاداتِ بنده....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

[QUOTE=148060049]یه فرصت دوباره بده ، مخصوصا که باردار هستید ، برای رفتن هیچ وقت دیر نمیشه[/QUO

برای رفتن دیر نمیشه ولی یک بچه  تو‌این وسط آسیب میبینه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

اتفاقا بچه گناهی نداره که اونجور بابا باید داشته باشه مادرشم ک تنها نمیتونه بزرگش کنه

ادمیزاد یه بار زندگی میکنه اون یه بارم بخاطره یه بچه ای ک هنوز نیومده زهرمار نمیکنه و شوهره خائنتو تحمل نمیکنه

بیخیال برو بچه رو بنداز دنبال زندگیت خوش بگذرون

سقطش کنکن اونم وقتی که با دارو و به زور بچه دار شدی ولی اگه خونه به نام تو باشه و حق طلاق شوهرت میتونی بیرون کنی نه؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
از کجا انقدر مطمئن هستید؟

چقدر راحت حکمِ قتل میدن یه عده

واقعا فرقِ قتل یا سقط چیه؟

جز اینکه اون بچه فقط الان در رحم مادر هست....

مال اموالش که برای توعه طلاق بگیر با بچت با عشق زندگی کن تا اونم فک نکنه ارزشش از یه اشغال بیشتره

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂