2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بهت میگم اون بچه این وسط گناهی نداره و احیانا اگر فکرِ سقطش رو داری،از سرت بیرون کن....همین...❤

سقط بشه بهتره یا بیاد زندگی نکبتی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

خب قطعا الان ما تشویق به قتل نفست نمیکنیم 

خونه به نامته حق طلاق هم داری 

اگر همسرت دیگه خطا نرفته سعی کن فراموش کنی خیلی سخته خیلی اما کوچولوت‌رو نگه دار که واقعا معجزه‌ست 😍

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج  به خداکه درست به شو نیستش اون بچه رو قربانی ن ...

يعني با خاست خدا لجبازی کنه و هدیه خدا رو پرت کنه جلو خدا؟؟؟ این چ راهنماییه خدایی ک اون بچه رو داده خودشم حافظ آیندش هست😡

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

به نظرم طلااااااااااااااااق

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
حالا هی من به این زنا فحش میدم بقیه میان میگن چرا 😡😡😡

خدایی زور داره

هم هرز پریده،هم اومده از خونه طرف طلا و لب‌تاپ بلند کرده....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
فقط بهت میگم اون بچه این وسط گناهی نداره و احیانا اگر فکرِ سقطش رو داری،از سرت بیرون کن....همین...❤

اتفاقا چون اون بچه گناهی نداره باید سقط اش کنه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم