2777
2789

بچه ها سلام من دوم آبان عروسی گرفتم بلاخره پول تالار و قرار کرده بودیم ک مهمونای عروس خودش مهمونای داماد خودش ولی قرار داد به اسم داماد نوشته شد ولی پول قراره بود دو طرفه حساب بشه بعد آخر شب هنه مهمونا رفتن فقد عموهام و دایی ها مونده بودن برای عروس کشون بعد آخرش به مامانم گفت ک پولارو بدین به من پولایی ک طرف عروس جمع شده مامانمم گفته برم پولای پاکت هارو در بیارم یادداشت کنم کی چقدر آورده فردا بیه بگیر اونم گفت ن پاشو کرد تو یه کفش بدین به من و مامانم گفت باشه برم ببینم باز کنم اونم یه دعوایی راه انداخت ک اگ ببینین چه دعواایی بود آخرشم مادر پسره یکی زد تو گوش مادره من ک چند نفر دیدن این صحنه رو 

الان ک قرار بوده بره پول تالار و بده به عمو و داییم گقته پول دسته من نیس ولی خودم ۲۹ تومن نقد بهش دادیم ک همه فامیلین شاهد بودن اومده با دعوا گرفت برد 

و بعد دو روزم منو آورد خونه مامانم گذاشت و جواب هیچکس و نمیده ماشین بابامم دستشه هی ام جریمه میشه ماشین بابام هز دفعه یه جایی 

بعدم ک پولارو گرفته رفته پولا دستشه دیگ بعد اومده گفته کل پول تالار و بابات باید بده تالار گفته ۸۵ تومن عروس ۸۵ تومن داماد ولی بیشترین مهمونارو داماد داشته تو تالار فقد دوستای داماد میگن بودن و آلان میگه مامانت برامون عروسی گرفته من نمیخاستم عروسی بگیریم منم میگم پس چرا اون همه آدم دعوت کردی فقد ۲۰ میلیون قبل عروسی از پدر من گرفت فقد برای کت شلوار و پول دیجی طرف مردا و عرقی ک مردا میخورن مست میشن ۲۰ میلیون فقد بابام قبل عروسی ریخته 

بعدم پیام میده به خاله و خانواده و خودم توهین میکنه منم وقتی همون توهین میکنم میره به عموهام و دایی هام میگه اون توهین گرده الانم فقد میخام اون ۲۹ تومن و ازش بگیرم و یکم ک بگذره برم دادگاه شکایت کنم برای عدم نفقه چون نفقه جز خونه و جهزیه و پول ام میشه میتونم شکایت کنم با وکیل صحبت کنم فقد منتظرم ۲۹ تومن ازش بگیرم و تموم شه الان ۵ ماهمه و بچه ام پسره و شوهرمم هنوز بیکاره و نرفته خونه اجاره کنه و میگه بابات باید پول بده و دستش همش پیش بابام درازه نمدونم دیگ باهاش چیکار کنم دیگ نمتونم واقعا از یه طرف دوسدارم این بچه پیش خودم بزرگ بشه از یه طرفم میترسم شبیه باباش بشه و پدرش منو اذیت کنه یعنی از آینده میترسم و نمدونم قراره چه بشه ولی خداروشکر عمو و دایی و پور مادرم مثل همیشه پشتمن چون اون میدونن اون پسره چجور آدمیه و میگن دیگ نرو پیشش و میخان من جداشم ازش 

فقط بهت اینو بگم خدا صبرت بده ،با این اخلاقش همون اول مشخص بوده چجور آدمیه کاش سفت و سخت جلوگیری میکردی ،پای یه بچه هم درمیونه،الان برای این حرفا دیره و میگی پنج ماهته،ان شاالله خدا راه درست رو پیش پات بزاره و همه چی اونجوری بشه که میخوای

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای گیر چه آدم لعنتی افتادی مثه پشه لهش کن شاید آدم شد

من زورم به اوندمیرسه آخه صدام بره بالا منو میزنه و جوابشو بدم میزنه من ۱۹ ساله و اون ک ۲۸ سالشه و ۱۰ ساله بوکس کار کرده زورم میخاد به اون برسه 

من زورم به اوندمیرسه آخه صدام بره بالا منو میزنه و جوابشو بدم میزنه من ۱۹ ساله و اون ک ۲۸ سالشه و ۱۰ ...

نگفتم خودت بزنیش که

خب اینکارو کن برا زندگیت بجنگ نزار بپاشه بعد طلاق 

زندگیت داغونتره

پس خودت همه چیزو جم کن 

زنگ بزن عموها دایی ها برن دمه خونه اینا 

مسئله رو جمش کنن 

بهانه بچه شکمتو بگیر

فقط بهت اینو بگم خدا صبرت بده ،با این اخلاقش همون اول مشخص بوده چجور آدمیه کاش سفت و سخت جلوگیری میک ...

اره معلوم بود همه ام شناختن از اول ولی من به حرف هیچکس نکردم 

تو بگذر ازاون پوله ‌ولش 

طلاق نگیر

من جدا شدم

الانم پسر داری عزیرم این هدیه خداست خوشحال باش

خدا خیلی دوستت داره

پس جداااا نشووو اصلا 

بخت بخته اول

هرجورشده با پول خودت یا بابات برو اجاره کن شوهرتم 

میاد پیشت ..

نگفتم خودت بزنیش کهخب اینکارو کن برا زندگیت بجنگ نزار بپاشه بعد طلاق زندگیت داغونترهپس خودت همه چیزو ...

میدونم عزیزم ولی درست بشه این موضوع ام اخلاقش ک درست نمیشه که فوقش بچه رو خودم بزرگ میکنم یا میدم به خودش نمتونم تو این سن خودمو پیر کنم غصه بخورم من سنی ندارم هرکس منو میبینه فک میکنه مجردم من با اینک هنوزم دوسش دارم با تموم اون فوش هایی ک داد بهم یه بار میگم طلاق میخام یه بار میگم نمیخام موندم بین دوراهی یه طرف اعصاب خودم یه طرف بچه یه طرف ام حسی ک بهش دارم 

تو بگذر ازاون پوله ‌ولش طلاق نگیرمن جدا شدمالانم پسر داری عزیرم این هدیه خداست خوشحال باشخدا خیلی دو ...

اخه اگ حرمت پدر متو نگه داره خوبه فقد بی احترامی و فوش و طلبکاره همیشه از پدر من جز بی احترامی نکرده به اونا هر کس دیگ ام باشه اینکارو نمیکنه جز بی احترامی ندیدن ازش بعدم پدر من میلیارد نیست کشاورزه به نظرتون چقدر میتونه پول داشته باشه درآمد ماهانه نداره ک درآمد سالانه داره واقعا نداره جهزیه منو با بدبختی و قرض از عمو و دایی هام گرفتن ولی اون هنوز خونه نگرفته با اینک خاله های پولدار داره میگم از اونا کمک بگیر یکم پول بگیر مثل ما میگه ن من هیچوقت اینکارو نمیکنم میدونه پدر من نداره چشمش به اون ۱۰ گوسفند لاغر بابام افتاده ک بره بفروشه بخاطر اون ، اونم اینقدر گند کاری کرده و اینقدر فوش و بی احترامی کرده به اونا آسمون بیاد زمین اونا هيچوقت جتی بخاطر من اینکارو نمکنن میگن همین تو خونه ما خوبی نا پول به اون پسره نمیدیم 

دیگه کم کم میاد روال شوهرت الان لج کرده بخدا ضررش برا ما خانماستبزار زمان خودش حلش میکنه

همیشه زمان حل میکنه درسته ما ام ک بحث و دعوا ک میکنیم بعد یه مدت درست میشه ولی آخه به چه قیمتی

درست میشه عزیرم صبور باش فقط همه مردها اخلاق سگی دارن

این خیلی دیگ سگه اخلاقش خیلی واقعا نمدونم چجوری بهت بگم از اخلاقش بذار تعریف کنم یه بار مامانش داشت میگفت این پسره روانیه و فلان داشت پشت شوهرم بد میگفت یعنی پسر خودش بد میگفت بعد شوهرم پشت در داشت گوش میداد یهو اومد تو با مادرش بحث می‌کرد و دعوا بعد شوهرم رو به من گفت تو جرا هیچی بهش نمیگی با داد و بیداد میگفتا آخرم دوتا زد تو گوشم بخاطر اینک چرا جواب مادرش و ندادم نزدم تو دهن مادرش بخاطر این منو زد کدوم ادمی اینجوریه اخه😔💔

وای خدا پس نفقتو بزار اجرا برو جلو توکل برخدا

میخام همین کارو کنم الانم فهمیدیم اون پولی که دستش بودا اون ۲۹ تومن با پولایی ک دست خودش بوده رفته موتور خریده بجای اینکه بره پول تالار بده دارم دیوانه میشم واقعا