بچه ها سلام من دوم آبان عروسی گرفتم بلاخره پول تالار و قرار کرده بودیم ک مهمونای عروس خودش مهمونای داماد خودش ولی قرار داد به اسم داماد نوشته شد ولی پول قراره بود دو طرفه حساب بشه بعد آخر شب هنه مهمونا رفتن فقد عموهام و دایی ها مونده بودن برای عروس کشون بعد آخرش به مامانم گفت ک پولارو بدین به من پولایی ک طرف عروس جمع شده مامانمم گفته برم پولای پاکت هارو در بیارم یادداشت کنم کی چقدر آورده فردا بیه بگیر اونم گفت ن پاشو کرد تو یه کفش بدین به من و مامانم گفت باشه برم ببینم باز کنم اونم یه دعوایی راه انداخت ک اگ ببینین چه دعواایی بود آخرشم مادر پسره یکی زد تو گوش مادره من ک چند نفر دیدن این صحنه رو
الان ک قرار بوده بره پول تالار و بده به عمو و داییم گقته پول دسته من نیس ولی خودم ۲۹ تومن نقد بهش دادیم ک همه فامیلین شاهد بودن اومده با دعوا گرفت برد
و بعد دو روزم منو آورد خونه مامانم گذاشت و جواب هیچکس و نمیده ماشین بابامم دستشه هی ام جریمه میشه ماشین بابام هز دفعه یه جایی
بعدم ک پولارو گرفته رفته پولا دستشه دیگ بعد اومده گفته کل پول تالار و بابات باید بده تالار گفته ۸۵ تومن عروس ۸۵ تومن داماد ولی بیشترین مهمونارو داماد داشته تو تالار فقد دوستای داماد میگن بودن و آلان میگه مامانت برامون عروسی گرفته من نمیخاستم عروسی بگیریم منم میگم پس چرا اون همه آدم دعوت کردی فقد ۲۰ میلیون قبل عروسی از پدر من گرفت فقد برای کت شلوار و پول دیجی طرف مردا و عرقی ک مردا میخورن مست میشن ۲۰ میلیون فقد بابام قبل عروسی ریخته
بعدم پیام میده به خاله و خانواده و خودم توهین میکنه منم وقتی همون توهین میکنم میره به عموهام و دایی هام میگه اون توهین گرده الانم فقد میخام اون ۲۹ تومن و ازش بگیرم و یکم ک بگذره برم دادگاه شکایت کنم برای عدم نفقه چون نفقه جز خونه و جهزیه و پول ام میشه میتونم شکایت کنم با وکیل صحبت کنم فقد منتظرم ۲۹ تومن ازش بگیرم و تموم شه الان ۵ ماهمه و بچه ام پسره و شوهرمم هنوز بیکاره و نرفته خونه اجاره کنه و میگه بابات باید پول بده و دستش همش پیش بابام درازه نمدونم دیگ باهاش چیکار کنم دیگ نمتونم واقعا از یه طرف دوسدارم این بچه پیش خودم بزرگ بشه از یه طرفم میترسم شبیه باباش بشه و پدرش منو اذیت کنه یعنی از آینده میترسم و نمدونم قراره چه بشه ولی خداروشکر عمو و دایی و پور مادرم مثل همیشه پشتمن چون اون میدونن اون پسره چجور آدمیه و میگن دیگ نرو پیشش و میخان من جداشم ازش