2777
2789
عنوان

بلوز شلوار لاوپینک قواره دار💃

122 بازدید | 15 پست

👗بلوز شلوار لاوپینک قواره دار💃

🍁پارچه‌:اسپان و ملانژ لطیف درجه یک💝

🎨رنگ بندی: 6رنگ ژورنال عالیی😍

💃فری سایز(44تا52)

🛍قیمت : 80000 تومان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😅😅😅😅 خداییش فکر میکردم اشتباه برداشت کنی متنو تغییر دادم😅😅😅🤣🤣🤣 منظورم داده داخل🤦‍♀️😅😅😅 ...

یه لحظه حس کردم مردی . ببخشید . اخه مردا ازین نمکا میریزن خیلی بدم میاد . 

اخه نمیشه که انقد بدی داخل . انگاه با بلوز قرمزه چقد تخته

امید زندگیم دوقلوهام😍 
 یه لحظه حس کردم مردی . ببخشید . اخه مردا ازین نمکا میریزن خیلی بدم میاد .  اخه نمیشه ک ...

البته خواهر شوهر منم همینقدر چاقه ولی شکم نداره🤔 فکرکنم اونایی که چاقی هاشون از چربی نیست و از میوه و گوشته شکم نمیارن🤔🤔 خواهرشوهرم سایز  ۴۶ هستش شبیه همین مانکنه اس اندامش

البته خواهر شوهر منم همینقدر چاقه ولی شکم نداره🤔 فکرکنم اونایی که چاقی هاشون از چربی نیست و از میوه ...

اره به فرم بدن هم بستگی داره. من خودم سایز ۴۰ ام شکم ندارم اصلا ولی رون  و با.سنم پره . بدم میاد. خبلی بدم میاد از رون هام. 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره به فرم بدن هم بستگی داره. من خودم سایز ۴۰ ام شکم ندارم اصلا ولی رون  و با.سنم پره . بدم میا ...

خوشبحالت دقیقا منم سایز ۴۰ هستم ولی رون هام لاغره از لاغر بودنشون بدم میاد همش حس میکنم اونایی که رونشون پره شلوارشون خوشگلتره تو تنشون

خوشبحالت دقیقا منم سایز ۴۰ هستم ولی رون هام لاغره از لاغر بودنشون بدم میاد همش حس میکنم اونایی که رو ...

ادم چرا از هرچی داره راضی نیس   شوهرم امروز انقد میگفت این رون هاتو ابش کن ک حد نداره . همیشه میگه بهم ولی فرم بدنمه کار خاصی نمیتونم بکنم براش  

امید زندگیم دوقلوهام😍