2777
2789

ببخشید  انقد واضح عنوان کردم من دچار عفونت بودم قرص مصرف کردم الان میخوام   دارو هام ک تموم شده  واژینال عسل انجام بدم  چند روز باید   دوره ی درمانش طی کنم  و جواب گرفتین من از عفونت رنج میبردم واقعا ممنون میشم جوابمو بدین 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
عفونت قارچی داری؟ قرص خوراکی دادن یا واژینال صبر کن دوره داروییت تموم بشه ا گه خوب نشدی برو دکتر د ...

اره داروهام تموم شده    اره قارچ و باکتری  الان ی مدته ببخشید شلوارم نمیپوشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داروهام تموم شده    اره قارچ و باکتری  الان ی مدته ببخشید شلوارم نمیپوشم

هم قارچ هم باکتری با هم ؟؟

ب نظر من پماد وازینال کلوتریمازول بگیر تا زمانی که تموم بشه هر شب قبل خواب بزن 

تو اون مدت رابطه نداشته باش اگه پریودم شدی درمانتو ادامه بده 

این برای عفونت قارچی خیلی خوبه

یک بسته اپلیکاتور اضافی هم بگیر که نخوای هر بار بشوری دوباره استفاده کنی

راجع به عفونت باکتری نمیدونم چیزی

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
عزیزم قرص فلوکونازول 150 بخور خیلی خوبه سریع عفونت قارچی رو از بین میبره هر سه روز ی دونه

بهم  یک ورق و 4تا عدد داد   روزی ی دونه خوردم  

هم قارچ هم باکتری با هم ؟؟ ب نظر من پماد وازینال کلوتریمازول بگیر تا زمانی که تموم بشه هر شب قبل خو ...

اره  بهم داد   ولی گفت انقد عفونتت شدید ممکنه بهت اسیب بزنه و  برای بارداریت مشکل بشه ولی من الان قصد بارداری ندارم خیلی ناراحتم

اره  بهم داد   ولی گفت انقد عفونتت شدید ممکنه بهت اسیب بزنه و  برای بارداریت مشکل بشه ...

عفونتت ممکنه اسیب بزنه ؟

دارو که اسیبی نمیزنه تو هم حتما انجام بده همین طب نوینو دارو و پمادو جدی انجام بده پیگیر باش زود خوب میشی

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
عفونتت ممکنه اسیب بزنه ؟ دارو که اسیبی نمیزنه تو هم حتما انجام بده همین طب نوینو دارو و پمادو جدی ا ...

ممنون عزیزم