2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با سمباده

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 41 پست

تا این حد افتضاح شده ک ب خودکشی فکر میکنم من قیافم خیلی برام مهمه تعریف از خودم نباشه ولی تا زمانی ک ابروهای خودم بود و این کار احمقانه رو انجام دادم  عاشق قیافم بودم هر روز پای ایینه بودم مامانم میگف دیوونه میشی دختر چقد ب ایینه ور میری 

اما الان ... واقعا متاسفم واسه خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصطلاح کمرنگ شدن با پاک شدنم کاملا متفاوته متاسفانه ارایشگرا فقط بلدن کمرنگش کنن و به طور کامل نمیتونن پاک کنن  دقت کردین یه هاله ای میمونه ؟ اونا ک ریمو یا ساکشن کردن مثل من متوجن ک چی میگم 

من کمرنگو نمیخوام  من میخوام ب طور قطعی صد در صدی پاک بشه حتی یه رد کوچیکم ازش نمونه  من کمرنگی نمیخوام کمرنگی فایده نداره  بخدا 

اصطلاح کمرنگ شدن با پاک شدنم کاملا متفاوته متاسفانه ارایشگرا فقط بلدن کمرنگش کنن و به طور کامل نمیتو ...

عزیزم میکرو ابروهاتوکردی ؟؟منم میکروم افتضاحه میخام پاکش کنم دیوانه شدم

اره  اجی متاسفانه از منم نمیره من دلو زدم ب دریا میخوام سمباده  بکشم هر چی باد اباد دیگه ک ...

من ۱۸ سالمه . یه قسمتایی از ابروم خالی بود ، رفتم همونارو فقط پر کنه ، رفته تمام ابرومو پر کرده . ابروهام شده رنگه پره کلاغ . نمیدونم چیکار کنم

والا دیگه عصابم خورد شده  از بس سنمو برده بالا چهرمو اخمو کرده 😢 هر وقت عکس قبلا خودمو میبینم ...

چقد شما شبیه منی ... منم دقیقا همین اشتباه و کردم. شما برای کجایی؟ تو رشت یه مرکز بهم معرفی کردن با یه روش جدی این کار رو انجام میده تو دو جلسه . دوستمم رفته پیشش ابروهاش که تتو بودو پاک کرده ..