2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با سمباده

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 41 پست
یاخدا داعشی هستی ؟ اینا که گفتی ابزار شکنجه ست 😨😨

خخخ ن اجی خدا نکنه  تو یه سایت خوندم من  دلشو دارم   زخمای زندگیم بدتر بوده پس قطعا میتونم تحمل کنم ولس در عوضش میخوام میکروی ابروهام پاک بشن  خسته شدم سه چهار ماه میشه ک نرفته قیافمو مزخرف کرده دقیقا 10سال گذشته رو سنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست ابجیم اینکارو کرد  ی عالمه زخم شده  بنظرم کار عاقلانه ای نیست

اره خب زخم میشه ولی در عوضش پاک میشه مواد میاد بیرون والا بهتر از ریمو کردنه مگ چیکار میکنن ارایشگرا هم با یه سوزن میخوان خراش بدن خب این کارو خودمونم میتونیم انجام بدیم با سمباده 😐

اره خب زخم میشه ولی در عوضش پاک میشه مواد میاد بیرون والا بهتر از ریمو کردنه مگ چیکار میکنن ارایشگرا ...

گوشت اضافه نده باز داغونتر شه

تنهایی.... ن تقدیره ن انتخاب....تنهایی  اجباره وقتی کم پیدا میشه .....کسی که آدم باشه  
من ۶ ساله میکرو کردم هنوز یه هاله کمرنگ هست تو ابروهام به نظر منم نمیره نمیدونم چرا میگن میره .  ...

اره  اجی متاسفانه از منم نمیره من دلو زدم ب دریا میخوام سمباده  بکشم هر چی باد اباد دیگه کاری ب هیچی ندارم انقد محکم میکشم تا خون مثل ابشار بیاد موادم بیاد بیرون نمکو عسلم میزنم  بالاخره یا درست میشه یا بدتر میشه منکه امیدمو از دس دادم 

عزیزم سایه ابرو هم مث میکرو بده؟

عزیز دلم اصلا این  کارا رو نکن با ابروهای خوشگلت  

تتو ، میکروبلدینگ ، یایه ، هاشور همشون یکین یه مشت رنگ بیخودن ک میرن زیر پوست ابروت و ابروهای طبیعیو خراب میکنن سنو میبره بالا و چهره رو مصنوعیو افتضاح میکنه  

برو بابت ابروهای خودت شاکر باش تقویتشون کن باور کن خیلی بهتره  

اینا همش کلک ارایشگراش ک سر مردم میذارن گولشونو نخورین اکثرشون دنبال پولن  و چهره های مردمو دفتر نقاشی خودشون میدونن هر کاری دلشون بخواد میکنن و بابت خرابکاریای افتضاحشون پولم میگیرن  !