2777
2789
عنوان

مَرد زن دار

| مشاهده متن کامل بحث + 8103 بازدید | 246 پست
بله واقعا سخته  یعنی دونفر رو دستش چرخونده اخه زنش میگه من خبر داشتم باهمید اخه من نمیدونم اگ ...

ببین شوهر منم با یه زنه ای بود من شماره زنه رو داشتم ولی هیچوقت بهش پیام ندادم که دست از سر شوهرم بردار  گفتم اگه شوهرم آدم بود منو زندگیمو دوس داشت نمیرفت با ی زن دیگه  منم خودمو کوچیک نکردم  

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
ببین شوهر منم با یه زنه ای بود من شماره زنه رو داشتم ولی هیچوقت بهش پیام ندادم که دست از سر شوهرم بر ...

شاید اونی ک باهمسرتون بوده زن بوده و احتمالا خبر داشته ک متاهل واحتمالا کمتر از ۲سال بوده البته من نمیتونم قضاوت کنم میگم شاید ولی درستش اینه طرف بگه ۲سال اخه خیلی دوست عزیز 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه این جور مردا رو 

کثافتا زن جوون دارن دنبال دختر مجرد ان😕😠

برای منم بارها پیش اومد دوست میشدم

بعد از چند مدت می فهمیدم طرف زن و بچه داره!

یعنی شک میکردم

بعدا یک دستی میزدم الکی می گفتم آمار تو گرفتم یا شوهر فامیلممون ما رو دید گفت این آقا متاهله.

خدا به چه کسایی زندگی و زن و بچه میده.

چون 29 سالمه؛ دیگه قبول کردم نباید با هر کسی دوست بشم چون اکثر مردای هم سنم یا بزرگتر تشکیل خانواده دادن 

تنهایی و مجردی شرف داره به بودن با این جور مردا😉

خدا لعنت کنه این جور مردا رو  کثافتا زن جوون دارن دنبال دختر مجرد ان😕😠 برای منم بارها ...

واقعا دوست عزیز ادم دیگه به چشم چپ و راست خودشم اعتماد نداره بعد اینجا دوستان سریع قضاوت میکنن و جبهه میگرن تا خودت به تور چنین افرادی نخوردی نمیتونی طرفم درک کنی درسته خانومشم حق داره اصن حق اصلی با ایشون

ولی اونی ک این وسط احساسش قربانی میشه چی

دوستان میگه یمدت قرص ارامبخش میخوره خوب میشه

ولی واقعا ک اینجوری نیس ۲سال کم نیست احساس ادم له میشه دیگه نمیتونی به کسی اعتماد کنی از نظر روحی طرف داغون میشه واقعا خیلی بد خدا سر کسی نیاره انشالله خدا یه شریک خوب سر راه همه قرار بده

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
شاید اونی ک باهمسرتون بوده زن بوده و احتمالا خبر داشته ک متاهل واحتمالا کمتر از ۲سال بوده البته من ن ...

اره متاهل  بود با منم سلام علیک داشت..ولی تقصیر خواهرتونم هست  که بعد  دوسال تازه شک کرده اصلا زود تابلو میشه چطور خواهرتون متوجه نشده جالبه..شایدم مرده حرفه ای بوده خیر نبینه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
اره متاهل  بود با منم سلام علیک داشت..ولی تقصیر خواهرتونم هست  که بعد  دوسال تازه شک ...

نه واقعا اصلا متوجه نشده کسی ک بدونه نهایتش یه عذاب وجدان داره بعد میره با یکی دیگ ولی خاهرم متوجه شد واقعا خیلی حالش گرفته شد 

یارو همش انکار میکرد میگف زن ندارم تو اشتباه میکنی زنش ک عکس شناسنامه رو فرستاد برا خاهرم دیگ مطمن شد طرف زن داره یارو کلا انکار میکرد بعدشم ک دید حقیقت برملا شده میگف بمون ازدواج کنیم طلاقش میدم

کلا نمیدونم پیش خودش چ فکری کرده بعد ۷سال زندگی زنش حالا شده ایف پیف تازه فیلش یاد هندوستان کرده

نه واقعا اصلا متوجه نشده کسی ک بدونه نهایتش یه عذاب وجدان داره بعد میره با یکی دیگ ولی خاهرم متوجه ش ...

خدا اینجور مردا رو لعنت کنه..بخاطر تنوع طلبیه