2777
2789
عنوان

مَرد زن دار

| مشاهده متن کامل بحث + 8103 بازدید | 246 پست
خب این یه حرفش راست بوده     هنوز خواهرت سنی نداره دو ماه بگذره فراموش میکنه

اخه همه چیز مگه به دست درازیه یارو مثه اینکه ما باید یچیز بهش بدیم میگه من بهت دست درازی نکردم اخه این شد حرف پس احساس طرف چی

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

من فقط اومدم بگم هر چقدر میتونید هزینه کنید و خواهرتو ازش دور کنید اون خواهرت رو کنار زنش میخواد 

ختی اگر زنشم بخواد طلاق بده خواهرتو بگیره بازم ظلم به زن اون کردید 

فقط و فقط دور شید ازتون خواهش میکنم 

دخترم همه زندگیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همه چیز مگه به دست درازیه یارو مثه اینکه ما باید یچیز بهش بدیم میگه من بهت دست درازی نکردم اخه ا ...

نمیگم که کار خوبی کرده!

اون مردک مریضه ولی خب خواهرتم میباس توی انتخابش دقت میکرد دیگه!همون موقع که برای خواستگاری بهونه اوورد باید میگفت خدافظ!

الانم بره مشاور وقتشو با درس و کار پر کنه زمان میگذره و فراموش میکنه...

بچها الان خاهرم نزدیکه ۳ماهه فهمیده ولی از نظر روحی مساعد نیست با مشاوره هم صحبت کرده ولی تاثیری ندا ...

یعنی چی؟؟

یعنی میخواد واقعا بیاد خواستگاری؟؟

برا همینم به دوستاش گفته بگید مجردم؟؟؟

انقدر خواهرت هوشو حواسشو برده که مرده پی همه چیزو مالیده به تنش؟

من کاری ندارمخواهر شما میدونسته طرف متاهله یا نه.

ولی خودتون باشید راجبه دختری که دوسال با مرد زندار باشه حتی اگه ندونسته زن داره چی فکر میکنید؟؟

خوب معلومه این دوسال خواهر شما دلبری کرده.ازونور اون زنش بخاطر خواهر شما کتک میخورده.

معلومه وقتی زنشو میزده وبهش رو نمیداده.ازینور خواهرت کارشو خوب انجام داده تو نازو عشوه خرکی اومون مرده ولش نمیکنهددیگه.

معمولا مردا اینحور وقتا طرف زنشون میشن میگن فلانی منو گول زده.این مرتیکه اومده زنشو زده که حق نداری به اون بگی من زن دارم تا باهام بمونه؟؟

خوب الان ما چه کمکی میتونیم بگنیم؟؟

والا من دهنم بسته باشه بهتره

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خواهرعزیزم قبول مردا بدن ولی خوداسلام مخالف دوستیه حداقل جلوی این حقه بازیا گرفته میشه وقتی همه چی د ...

ببینید این درست الان دوره عهد قاجار نیس بهرحال برا اشنایی قبل ازدواج لازمه چیز عجیبی نیس الان نگاه کنید ۹۰ درصد دخترا وپسرای الان همینن من مخالف این نیستم زیر نظر خانواده تحقیق زمانی درسته ک خونواده پسر پا پیش بزارن بعد انجام بشه مادر من از اینجا بلند شه بره یه شهر دیگه تحقیق ک اونم چندین ساعت فاصله اس ک چی بشه همین الانشم زنش انداخته گردنه ابجیم میگه میدونستی و اومدی تو زندگیم 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
بابا ازدواج به درک حاله روحیش واقعا مساعد نیست بردیمش دکتر ارامبخش داده اخه تو این سن

مگه چند سالشه؟؟

اون زن بدبخت بشه مهم نیست شما نگرانید که خواهرتون چرا ارام بخش بخوره؟؟؟

من تو ۲۰ سالگیم بخاطر امتحان فارماکولوژیم سکته قلبی کردم.

ربطی به سنو سال نداره.قرص خوردنو نخوردن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
مگه چند سالشه؟؟ اون زن بدبخت بشه مهم نیست شما نگرانید که خواهرتون چرا ارام بخش بخوره؟؟؟ من تو ۲۰ س ...

عزیز من ادم روحش داغون بشه از الان قرصی بشه خوبه بعد ایشون زنش میگه من میدونستم باهمین ولی خب برام مهم نیس عزیز من این اصن نرمال نیس شما یجوری ب من میتوپین انگاری ک ابجیم میدونسته رفته اینکار کرده یه لحظه خودتو بزار جاش از الان به دارو ببندت احساست له شه داغ ن بشی بازم این حرفو میرنی خداییش ک نمیزنی ولی چون داری از بیرون نگا میکنی با این لحن حرف میزنی البته هر کی یه نظری داره من به نظر شما احترام میزارم خلاصه تاپیک زدم ک راهنمایی کنید نزاشتم ک دعوا ودلخوری پیش بیاد

به ظاهر رفته سمته زندگیش خاهرم بش گفته بهم زنگ نزن 

خواهرت خط شو عوض کنه و اگه اومد دم در بابات بره تهدیدش کنه

هیچکاری نمیتونه بکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
وا الان شما دنبال جایگزین میگردید براش؟ بهترنیس ولش کنید تا اوضاع روحیش اوکی بشه 

والا جایگزین نه ولی خب شما بودین ببینید خاهرتون یا اصن دوستتون تو این وضعن ولش نمیکردین ب امون خدا

خواهرت خط شو عوض کنه و اگه اومد دم در بابات بره تهدیدش کنه هیچکاری نمیتونه بکنه

بله حق باشماس همین کارو کنه

من فقط اومدم بگم هر چقدر میتونید هزینه کنید و خواهرتو ازش دور کنید اون خواهرت رو کنار زنش میخواد&nbs ...

اره درست میگین والا خاهرم باهاش کاری نداره حق باشماس

ببین پسره هیچ گو..ی نمیتونه بخوره به خواهرتم بگو نترسه بهش بگو خداروشکر کن که فهمیدی وگرنه حالا حالا ...

بله واقعا سخته 

یعنی دونفر رو دستش چرخونده اخه زنش میگه من خبر داشتم باهمید اخه من نمیدونم اگ خبر داشته شماره ابجیمو بحرف خودش داشته با گوشی دوستی خاهری یه زنگی میزد دست از سر زندگیم بردار شوهرم لاشیه

نمیگم که کار خوبی کرده! اون مردک مریضه ولی خب خواهرتم میباس توی انتخابش دقت میکرد دیگه!همون موقع که ...

بله واقعا همینطورع ادم باید با چشم باز جلو بره نمیشه اعتماد کرد به هرکی ببخشید اگه دیر جواب دادم تازه دیدم

الان از نظر روحی داغونه انگار ک شوک عصبی وارد شده دکتر بردیم ارامبخش داده اخه خدا رو خوش میاد خاهرم ...

چه پسره عوضی که فهمیده گندش دراومده باز ول کن نیست بگو تو که دلت واسه طفله معصوم بچه تو راهیت نسوزه میخای به خواهر من بسوزه احمق