2777
2789
عنوان

درد بعد از سقط

454 بازدید | 30 پست

سلام خانما میشه کمکم کنید من بعد اینکه کلی درد کشیدم و خونریزی یه چیزایی دفع کردم ولی به محض اینکه دفع شد انگار آب روی آتیش بوددیگه هیچ دردی ندارم خونریزیمم کمتر شده؟؟این میتونه بد باشه؟؟

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بعد دفع درد کم تر میشه و خون ریزیم کم تر میشه 

من خودم چهار ساعت درد کشیدم با خون ریزی شدید 😓🤕 بعدش دیگه کم شد و دردم آروم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نه در واقع نباید بعدش دیگه درد داشته باشی..درد فقط برا همون یکی دو ساعته ک جنین میخاد کنده شده از رحمت..بعد زمان خونریزی و سقط دیگه دردی نداری فقط اگه خونریزیت بیشتر از ده روز طول کشید باید بری سونو ممکنه بقایا مونده باشه..در هر صورت دو هفته بعد حتما باید بری سونو انجام بدی

مطمئن باشم دیگه؟؟اخه درد ندارم مثل آدم عادی شدم 😊

منم اينجوري بودم 

ولي خب متاسفانه كامل دفع نشده بود

انشالله براتو كامل دفع شده باشه

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
نه در واقع نباید بعدش دیگه درد داشته باشی..درد فقط برا همون یکی دو ساعته ک جنین میخاد کنده شده از رح ...

الان کامل بی درد نیستم ولی خب ارومتر شدم فقط وقتی درد میگرفت و میخواست بیاد بدنم عرق سرد میکرد از درد و آتیش مبگرفتمولی الان بهترم خداروشکر

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....