2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خواهش میکنم کسی ک ای یو ای کرده جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 66 پست

استارتر تو روخدا جواب های منو بده ..قبل ای یو ای چ کارهای کردی از اول بگووووو..اول کجا رفتی چ داروهای استفاده کردی کی رفتی سنو واژ بنال ..همشو توضیح بده تا منم آروم بشم ..

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ای یو ای با بی هوشی میشه ؟؟؟من تحمل اسپکلوم تو بدنم ندارم اصلا نمیتوتم تحملش کنم  

نه نیاز نیست بی هوش بشی اصلااا درد نداره مثل معاینس.تو مطب انجام میدن.ولی درصد موفقبتشم کمه.امیدوارم طبیعی باردار شی

نه نیاز نیست بی هوش بشی اصلااا درد نداره مثل معاینس.تو مطب انجام میدن.ولی درصد موفقبتشم کمه.امیدوارم ...

من درد معاینه نمیتونم تحمل کنم حتی 

اوووو سونو واژینال ک هیچی هیچی نیس اصلا قابل مقایسه با معاینه نیس اصلااااا ی ذره هم درد نداره فقط با ...

من رابطه عمیق ندارم همه اسپرم میریره بیرون خدا چیکار کنم دارم عذاب میکشم بخدا 

استارتر تو روخدا جواب های منو بده ..قبل ای یو ای چ کارهای کردی از اول بگووووو..اول کجا رفتی چ داروها ...

روز دوم پریود رفتم سونو واژینال دارو داد ک‌از سوم پریود تا ۸ پریود خوردم روز نهم و دهم هم امپول زدم روز ۱۱ رقتم سونو واژینال کرد دوتا امپول بهم داد گفت روز ۱۴ باز بیا صبح ردز ۱۴ رفتیم آزمایشگاه ک شوهرم‌نمونه بده یک ساعت و نیم بعد نمونه رو داد و ما رفتیم مطب انجام شد و اومدیم خونه دکتر گفت ۳۵ درصد احتمال هست تو هر ای یو ای

من رابطه عمیق ندارم همه اسپرم میریره بیرون خدا چیکار کنم دارم عذاب میکشم بخدا 

منم همینم تازه ی چیزی امروز ک دکتر میخواست وارد کنه گفت اوووو چقدر طول سیروکسش زیاده با خودم گفتم خوب ببین طول سیروکس زیاد بوده سرعت پیش روندگی شوهرم‌کم رابطه هم‌عمیق نبوده

منم همینم تازه ی چیزی امروز ک دکتر میخواست وارد کنه گفت اوووو چقدر طول سیروکسش زیاده با خودم گفتم خو ...

قدت بلنده؟؟؟