2777
2789

سلام هرسال پدرشوهرم گوسفند قربونی میکنه و خانواده خودش وچندتا از خواهربردارش دعوتشن یعنی حدودا کم کم ۲۰تا۳۰نفر دعوتی دارن...خب منم هرسال میرم کمک مادرشوهرم وخداییش هرچی در توانم باشه کمکش میدم اما امسال شرایط فرق داره مادرشوهرم پدرش به رحمت خدارفته وامسال میره یه شهردیگه برا پدرش قربونی بکشن ..دیروز خونه اش بودم گفت امسال من نیستم خودتون بیاین غذا درست کنین وبخورین مادرشوهرم دختر نداره من وجاریمم اول زندگیمونه وتا حالا همچین مهمونی هایی برگزار نکردیم یعنی در واقع نمیدونم چکارکنم بخدا اگه مادرخودم بود میگفتم من تاحالا از این کارها نکردم وهمچین مسئولیتی برعهده نمیگیرم ولی برا مادرشوهرم رودربایسی دارم ونمیتونم همچین حرفی بزنم دیروز وقتی گفت سکوت کردم هیچی نگفتم ..نگید که بخاطر کرونا نرو وبهونه بیار که نمیشه چون تو یه روستا کوچک هستیم وخداروشکر امنه وهیچ مشکلی نداره تا حالا همیشه رفت وامد خونه اش داشتم الان نمیتونم همچین بهانه ای بیارم شما جای من بودین چکارمیکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قربونی کنن پخش کنن بین فقرا پخت و پز نمیخاد ک

قبول نمیکنن من نمیتونم براشون تصمیم بگیرم قدیمین و اعتقادشون اینه حتما پخت وپز باشه پدرشوهرم وپسراش هستن

فقط قربونی کنن پخش کنن بین فقرا پخت و پز نمیخاد ک

مادر بزرگ من اینطوریه ک وقتی قربونی میکنن 

خودشون شبش میپزن و میخورن اضافی اومد فرداش میخورن😂😂😂

اسمشم قربونیه

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

ازمادرشوهرت سوال کن  مثلااندازه هارو بعدشم مثل موقعی که برای خودت غذادرست میکنی فقط اندازش بیشتره بهشم بگو اگه کاری داشتم زنگ میزنم ازت میپرسم چون تجربشو ندارم

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺
مادر بزرگ من اینطوریه ک وقتی قربونی میکنن  خودشون شبش میپزن و میخورن اضافی اومد فرداش میخورن😂 ...

چقدر مسخره😐😑

البته خیلیا اینجور میکنن

کلا مسیله بردن زیر سوال

قربونی🤔🤔

خب کلری نداره چرا سختش میکنی از مردا هم کمک بگیرید برا پختن گوشت برنج که دیگه درست کردنش کاری نداره ...

مردا فقط برا خوردن اماده ان سختیش اینه جمعیت زیاده منم خونه یکی دیگه سختمه با بچه کوچیک اشپزی کردن ۲۷سال