2777
2789
عنوان

سقط شد بچم😭

599 بازدید | 76 پست

حالم خیلی بده خیلی زیاد😭

یعنی چجوری میشه ب این راحتی اخه؟

چهل و هشت ساعت از خوشحالیم نگذشته بود امشب بالکه بینی رفتم اورژانس بعدم بلوک زایمان و سونو واژینال اورژانسی😭😭

ساک حاملگی نداشتم

رفتم بتا دادم همون موقع

نصف شده بود😭😭😭 

من تازه عاشقش شده بودم دیروز باهاش حرف زدم نازش کردم رویای بغل کردنشو دیدم😭😭😭😭داشتم حسش میکردم انگاری

خیلی گریه کردم 

تو بیمارستان 

برام ارام بخش نوشت 

گفت هنوز وقت داری سنی نداری و...

اومدم خونه

هنوز باورم نمیشه 

به همین سادگی ؟ 

به همین سرعت؟

یعنی تموم شد؟

اخه چرا اصلا 

چیشد یهو

چرا من😭

الهی بمیرم برات ان شالله خدا دوباره بهت میده 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم واسه دلت😢😢ناراحت نباش هرکار خدا یه حکمتی داره

ایشالله چند هفته دیگه خدا یه نی نی سالم وبهتر تو شکمت قرار میده...توکلت ب خدا

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خیلی حالم بده واقعا انشالله😭😭

نگران نباش ان شالله زود زود دوباره حس  مادری میاد سراغت

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

عزیزم هنوز چیزی نبوده که انقد اذیت میکنی خودتو....من بچم قلب داشت با شوهرم صدای قلبشو باخوشحالی شنیدیم ولی بعد از اینکه داشتیم از خوشحالی بال در میاوردیم گفت بچه مشکل داره باااید سقط بشه.حالمون رو میتونی درک کنی؟پس انقدناراحت نباش بدتر از توهم هس😔

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱