2777
2789

یادمه توی دوران بلوغم بچه ی خیلی کله خرابی بودم.و اینکه دائما گریه میکردم،گریه های بی دلیل و همش تو سرم فکر خودکشی کردن بود

تا یک دوسال ادامه داشت این حالت.تا اینکه خوب شدم

عادی عادی نه ها،عصبی بودم ولی دیگه گریه اونقدر شدید نبود،گاهی کمی دلم میگرفت

یه مدتم قرص خوردم

تو یک سال اخیر دیگه دلمم نمیگرفت خیلییییی کم اصلا خوب شده بودم دیگه

ولی الان حدود دو هفته است شاید،به شدت گریه میکنم

جوری که خسته میشم،تو حموم تو اتاق موقع خواب موقع هر چی یه بغضی داره خفم میکنه

من وقتی خوبم خیلی پر انرژی ام

الان کاملا لال شدم و فقط سرم تو گوشیه ولی هیج کارم دارم نمیکنما

اصلا هم دلم نمیخواد برم پیش مشاوره یا قرص بخورم یا هر چی

مامانم خیلی اصرار میکنه دائما میپرسه حالمو هی حرفای خوب میزنع

بی فایدست

به نظرتون علتش چیه؟چرا بعد گذشت چهار پنج سال برگشته افسردگیم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فاصله 5 سال ؟

قرص چی میخوردی ؟

زیر نظر دکتر قطع کردی؟

تشخیص افسردگی بود فقط ؟

مشاور هم میرفتی ؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
گریه کردن و بغض داشتنت بی دلیله؟؟ 

یکیو دوست دارم که اون دون ژوانِ

به نظر بقیه بی خوده

چون حدود ۷ ماه نمتونم یه ادم یک ماهه رو فراموش کنم😐

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
عزیزم علت افسردگیتون رو فقط سر جلسه درمان میشه بهش پی برد فعلا سوال مهم اینه که میخوای براش چکار کنی ...

دلم نمیخواد هیچ کاری بکنم

حس میکنم از درد کشیدن لذت میبرم

احتمال داره دوباره برگرده روانشناسی چیزی برین

دوست ندارم

حس میکنم این عذاب خوبه

با فاصله 5 سال ؟ قرص چی میخوردی ؟ زیر نظر دکتر قطع کردی؟ تشخیص افسردگی بود فقط ؟ مشاور هم میرفتی ...

آره

بود کم و بیش بود افسردگیم

فلوکسیتین و پروپنانول

دکتر داد

و من خودم قطع کردم

چون شادی الکی بود😐

آره بود کم و بیش بود افسردگیم فلوکسیتین و پروپنانول دکتر داد و من خودم قطع کردم چون شادی الکی ب ...

ببین چون فاصله زمانی زیادی گذشته دوباره باید ویزیت بشی 

ولی نکته اصلی این هست که عموما افسردگی اگر منشأ محیطی هم داشته باشه ولی در زمان مشخصی بر طرف نشه اتفاقی توی مغز هست 

معمولا مربوط به جذب سرتونین هست 

و این اتفاق ربطی به شادی مصنوعی نداره 

گاهی اون گیرنده ها درست کار نمیکنه

تا ویزیت حضوری بری که بسیار هم واجب هست  اگر دوست داری بگو من چند نکته رو بهت بگم رعایت کنی کمی بهتر خواهی بود 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
وا ینی چی؟

حس میکنم سزاوار این عذابم چون مقصرم

حس میکنی خوبه یا واقعا خوبه ؟

حس میکنم چون مقصرم باید عذاب بکشم و حقمه