2777
2789
عنوان

فکر می کنم افسردگیم دوباره برگشته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
ببین چون فاصله زمانی زیادی گذشته دوباره باید ویزیت بشی  ولی نکته اصلی این هست که عموما افسردگی ...

ممنون عزیز دلم

اگر نکته هارو بگی لطف کردی

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکی سزاوار عذاب نیس

😔😔😔😔😔

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
ممنون عزیز دلم اگر نکته هارو بگی لطف کردی

ساعت خوابت رو تنظیم کن حتما خواب شب مرتب داشته باش 

قرص مولتی ویتامین بگیر و هر روز بخور 

هر روز ده دقیقه آفتاب بگیر یک پنجره رو به آفتاب رو ببین و هر روز پنجره رو باز کن ده دقیقه توی آفتاب دراز بکش

مصرف شیرینی و قند و ... مصنوعی رو قطع کن میوه های شیرین خوب هستن البته 

مصرف قهوه رو کامل قطع کن

برنامه ورزشی دانلود کن و یکم نرمش کن

ولی دنبال درمان باش عزیزم با یک داروی خیلی سبک اون گیرنده ها کارشون رو درست انجام میدن و حالت حتما عالی میشه ولی حتما با مشورت پزشک چونکه دوز مصرف مهم هست و شکل شروع و قطع کردنش هم همینطور 

همه توصیه های بالا پایه علمی پزشکی داره عزیزم اطمینان داشته باش  و حتی با پیگیری پزشکی هم موارد بالا رو کنترل کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
حس میکنم چون مقصرم باید عذاب بکشم و حقمه

احساس گناه احساسی سالمه اما اگر بخواد همیشگی باشه و تکرار بشه تبدیل میشه به احساس گناه ناسالم یا همون عذاب وجدان همیشگی که فقط فردرو رنج میده

در صورتی که هر اشتباهی یک بار فهمیده شدن و جبران براش کافیه

ساعت خوابت رو تنظیم کن حتما خواب شب مرتب داشته باش  قرص مولتی ویتامین بگیر و هر روز بخور&nb ...

تا سعی دارم انجامشون میدم😔😔😔

احساس گناه احساسی سالمه اما اگر بخواد همیشگی باشه و تکرار بشه تبدیل میشه به احساس گناه ناسالم ی ...

شما روانشناسید؟

میشه سوال تخصصی بپرسم؟

اختلال دون ژوانیسم حل شدنیه؟

ریشه ی این اختلال چیه؟

آیا میشه یک دون ژوان رو عاشق کرد؟

ساعت خوابت رو تنظیم کن حتما خواب شب مرتب داشته باش  قرص مولتی ویتامین بگیر و هر روز بخور&nb ...

فندقی روانشناسی عزیزم؟

فندقی روانشناسی عزیزم؟

نه عزیزم 

مطالعات روانشناسی دارم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نه عزیزم  مطالعات روانشناسی دارم

میشه بیای تو تاپیک جدیدم نظرت رو بگی😔😔😔😔ممنونم

شما روانشناسید؟ میشه سوال تخصصی بپرسم؟ اختلال دون ژوانیسم حل شدنیه؟ ریشه ی این اختلال چیه؟ آیا م ...

بله

به این لینک سر بزنید توضیح داده 

https://honarehzendegi.com/fa/دون-ژوانیسم 

ریشه ی مشکلات هرفرد دلایل متعدد و متفاوتی میتونه داشته باشه