2777
2789
عنوان

اشکال نداره شیر خشک رو یکم غلیظ درست کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15020 بازدید | 60 پست
الان پسرم 15 ماهشه. هر دو ساعت 5 پیمانه میخوره صبح ها هم که از خواب بیدار میشه 7 تا میخوره چون در طو ...

ماشاالله بهش، واقعا بچه خوش اشتها باشه آدم لذت میبره ، پسر من یطوری بد شیر و غذا میخوره که آدم افسرده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا بهش میدم هر روز سوپ ماهیچه آب قلم داخلشون ، عصاره گوشت میدم زرده تخم مرغ مغزیجات و ماست و خرما. ...

پس دیگه خودتو ناراحت نکن هر بچه ای یه جوره شاید کلا شیر دوست نداشته باشه همون ماست خیلی کلسیم داره به جای شیر بهش غذا بده تو سوپش هم پودر جوانه گندم و برنج هم بریز خیلی خوبه. 

بخدا بهش میدم هر روز سوپ ماهیچه آب قلم داخلشون ، عصاره گوشت میدم زرده تخم مرغ مغزیجات و ماست و خرما. ...

شایدبخاطر دندونشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
پس دیگه خودتو ناراحت نکن هر بچه ای یه جوره شاید کلا شیر دوست نداشته باشه همون ماست خیلی کلسیم داره ب ...

ممنونم عزیزم ، جوانه برنج بریزم؟ آرد برنج تو سوپش میریزم خوب نیست؟

ماشاالله بهش، واقعا بچه خوش اشتها باشه آدم لذت میبره ، پسر من یطوری بد شیر و غذا میخوره که آدم افسرد ...

نه بابا بد غذاس. به غیر از سوپ و اش و آبگوشت اینا که غذاهای آبدارن غذای دیگه ای نمیخوره. مثلا برنج اصلا. یه دونه برنج بره تو گلوش بالا میاره باید همه رو آبدار و له کرده بهش بدم بخوره  

عزیزم میشع بگی الان ک ۹ماهشه غذا چی بعش میدی؟

عزیزم گفتم زرده تخم مرغ و سرلاک و سویق و سوپ ماهیچه(بقبه مواد سوپم که میدونی...) و عصاره گوشت و حریره خونگی و ماست و خرما و برنج کته و ماهیچه...

بتاینا ۹ ماهگی شده ۶۴۰۰😓

از هر کدوم هر وقت بدم خیلی کم میخوره، الان چند روزه لج کرده کلا نمیخوره به زور چند قاشق میدم

ممنونم عزیزم ، جوانه برنج بریزم؟ آرد برنج تو سوپش میریزم خوب نیست؟

آرد برنج من نریختم تا حالا نمیدونم. فکر کنم تو فرنی میریزن ولی پودر جوانه گندم بخر بریز خیلییی خاصیت داره. تو ماست هم میشه ریخت من همیشه میریزم. 

نه بابا بد غذاس. به غیر از سوپ و اش و آبگوشت اینا که غذاهای آبدارن غذای دیگه ای نمیخوره. مثلا برنج ا ...

منم همیشه میکس کردم کلا عادت کرده اینم برنج کته حالشو بهم میزنه، میگن از اول کامل له نکنیم فقط یه‌ مقدار با پشت قاشق له کنیم دیگه اینطوری نمیشن،

بالای یک سال غذا مهمتر از شیره همون گولش کن غذا بیشتر بخوره، من که همش دارم شکلک درمیارم تا دهنشو باز کنه😅

آرد برنج من نریختم تا حالا نمیدونم. فکر کنم تو فرنی میریزن ولی پودر جوانه گندم بخر بریز خیلییی خاصیت ...

مرسی عزیزم، مامانم پودرشو داره حتما اونم میریزم،

من ماش و عدس هم به صورت جوانه تو سوپش میریزم، پس جوانه گندمم میریزم مرسی 🌹

منم همیشه میکس کردم کلا عادت کرده اینم برنج کته حالشو بهم میزنه، میگن از اول کامل له نکنیم فقط یه‌ م ...

منم از اول فقط با پشت قاشق له میکردم می‌خورد حالا که بزرگتر شده و دندون درآورده دیگه اینطوری نمیخوره با گوشتکوب معمولی( نه برقی) یکم له میکنم سوپ و آش رو

منم از اول فقط با پشت قاشق له میکردم می‌خورد حالا که بزرگتر شده و دندون درآورده دیگه اینطوری نمیخوره ...

پس اینم تاثیر نداره بچه ها هر طور دوست دارن رفتار میکنن😩 خدا بهشون سلامتی بده به ماهم صبر بده

واسه اینکه بچه وزن بگیره نزنید بچه رو ناکار کنید  چطور مادر هایی هستید که ساده ترین چیز ها رو ن ...

بعضی وقتا انقدر دکترا و مرکز بهداشت و اطرافیان گیر میدن که چرا کاری نمیکنی چرا وزنش کمه که همش در فکر چاره ایم،

بخدا من خودم درست غذا نمیخورم از صبح که پامیشم درگیر غذا درست کردن و پروسه سختترش بهش بدم بخوره هستم،

راجب غلیظترم یکی تو سایت گفت بچه ش معذرت میخوام شکمش شُل کار میکرده دکترش گفته شیرشو یه مقدار غلیظتر کن خوب میشه، منم همینکار کردم دیدم این مشکلش بهتر شد گفتم حتما درست گفته،

تااینکه امشب دیدم چیزای خوبی راجبش ننوشته والا مگه دیوانه م بعد اینهمه سال و بابدبختی بچه دار شدن و... بخوام بخاطر وزن گرفتنش بهش آسیب برسونم😔