2777
2789
عنوان

اشکال نداره شیر خشک رو یکم غلیظ درست کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15020 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی؟ دیگه این کار رو نمیکنم ، واقعا نمیدونستم، بس که برا وزن گرفتنش همه کار کردم گفتم اینکارم بک ...

بخدا

اصلا همچین کاری رونکن

بهش غذا بده سرلاک بخر میوه بده مغزه هارو اسیاب کن بده وزن میگیره

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
آخه شکمش شُل کار میکرد روزی چند باار، الان بهتر شده 😓

دکتر 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
اول از همه تعادلو داری بهم میزنی بعداینکه به کلیه های بچه آسیب میزنی ویبوست میگیره شمابهتره بادکتر ...

دکترا بخدا کاری نمیکنن از بس دکتر بردمش حالم بهم میخوره، یکیشون میگفت تا ۲ سالگی جبران میکنه خوب میشه نمیدونم میترسم وقتو از دست بدم و خوب نشه

واسه اشتها شربت زینک بهش بده. دکتر به پسر منم داد هم اشتها آوره هم واسه رشد قد و... خوبه.  شیر ...

با شربت زینک هم اشتهاش خوب نمیشه، کلا یه ذره میخوره سیر میشه دهنشو محکم میبنده ، شیر هم‌آره آپتامیل میدم

واسه اینکه بچه وزن بگیره نزنید بچه رو ناکار کنید  چطور مادر هایی هستید که ساده ترین چیز ها رو نمیدونید 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
واسه اشتها شربت زینک بهش بده. دکتر به پسر منم داد هم اشتها آوره هم واسه رشد قد و... خوبه.  شیر ...

اره اینو موافقم

چند میل میدی به پسرت عزیزم؟؟چندوقتشه؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بخدا اصلا همچین کاری رونکن بهش غذا بده سرلاک بخر میوه بده مغزه هارو اسیاب کن بده وزن میگیره

همچی بهش میدم کم میخوره ولی من همش دارم کلنجار میرم تا یه ذره بخوره،

تا دو ماهگی داشت خوب وزن میگرفت نه زیاد خوب اما نرمال بود که فتق داشت جراحی شد دیگه از اون روز نرمال وزن نگرفت تقریبا یک وجب زیر نموداره!

پسر منم از اول آپتامیل خورد. ببین یه کاری کن بعضی وقتها کامل شیر نمیخورن ممکنه آروغ داشته باشن مثلا اگه 3 پیمانه شیر میدی بزاز یک و نیم بخوره بعد بزار آروغشو بزنه دوباره بهش بده. شیر رو تا یک ساعت بعد از درست کردنش میشه داد. 

دکترا بخدا کاری نمیکنن از بس دکتر بردمش حالم بهم میخوره، یکیشون میگفت تا ۲ سالگی جبران میکنه خوب میش ...

عزیزم شما بجاش غذاهای مقوی بده بنیه بچه رو قوی کن لاغرم بود اشکال نداره

سوپ ماهیچه وقلم بده اب گوشت ومرغ

مغزیجات اسیاب کن بریز تو فرنیش

شیرخشکشم آپتامیل بدمزس برا همین شاید میلش نمیبره بخوره

بنظرم شیرخشکشو یدوره عوض کن بیومیل بده خیلی خوشمزس به نسبت بقیه شیرخشکا شایدبیشتر خورد

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
پسر منم از اول آپتامیل خورد. ببین یه کاری کن بعضی وقتها کامل شیر نمیخورن ممکنه آروغ داشته باشن مثلا ...

پسر من همین ۲ _۳ شماره هم بیشتر از یک ساعت طول میکشه تا بخوره، یکم میخوره دیگه دهنشو باز نمیکنه، اگه بدم دست خودش که فقط سرشیشه رو میکشه رو لثه هاش باهاش بازی میکنه شیراهم میریزه بیرون فقط خودم باید بشینم به زور بهش بدم☹

عزیزم شما بجاش غذاهای مقوی بده بنیه بچه رو قوی کن لاغرم بود اشکال نداره سوپ ماهیچه وقلم بده اب گوشت ...

بخدا بهش میدم هر روز سوپ ماهیچه آب قلم داخلشون ، عصاره گوشت میدم زرده تخم مرغ مغزیجات و ماست و خرما...

شیرشو بارها عوض کردیم دیگه فعلا همین بهتر از بقیه بوده