بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر اینجور چیزا قبلا خیلی خودم اذیت کردم دیدم زندگی خودم داره خراب میشه دیگه برام مهم نی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
من سر اینجور چیزا قبلا خیلی خودم اذیت کردم دیدم زندگی خودم داره خراب میشه دیگه برام مهم نی
منم زیاد درگیر این چیزا نمیشم.... چون خودم ذاتا زیاد ادم کنجکاوی نیستم ، حوصلمم نمیکشه بشینم دخالت کنم و بحث کنم و اینا... خس میکنم بخاطر پریودمه که انقد احساساتی شدم... شاید اگه وقت عادی بود اصلا یک هزارمم اینجوری نبودم 😁
خب شما که میدونید جور میشه و درست میشه حداقل غصه ش رو به اندازه بخورید. لذت ببرید از خونه و قرار گرف ...
من خودم آدم خیلی محکمی ام خیلیییی آدمی ام ک مشکلات رو باهم قاطی نمیکنم همیشه ب خدا توکل میکنم قرآن میخونم و امید دارم اما دیگ بی پولی کمر آدمو میکنه بی پولی تو این گرونی انصافا سخته دیگ هرکس تا ی حدی جا داره تحمل داره چ فایده داره من ده سال دیگ وضعم خوب بشه من الان سن جوونیمه من اگ الان لذت نبرم جوونیم میره تو پیری پول رو فقط واسه دوا درمون میخوام، ببخشید حرفای منفی زدم عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت شب بخیر