2777
2789
آره برنجی میخوام.شام آش داشتیم مرسی

خواهش میکنم.

عدس پلو

هویج پلو

سبزی پلو با ماهی

قیمه

قورمه سبزی

لوبیا پلو

ته چین

برنج و مرغ

شیرین پلو

آلبالو پلو

برنج و خورش بادمجون

برنج و خورش کدو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم فکر میکنم کی میشه از این بی پولی نجات پیدا کنم دندونامو درست کنم  به خونوادمم کمک کنم خس ...

آخ گفتید دندون ، دندونم درد گرفت. بشدت نیازمند یه دندونپزشکی رفتنم.

ان شاءالله خیره .سوره ی واقعه رو با "اطمینان خاطر، نه شاید و تردید" بخونید تجربه شخصیم نشون داده رزق و برکت فراونی میرسه

دارم سعی میکنم ول کنم ،😂 

من سر اینجور چیزا قبلا خیلی خودم اذیت کردم دیدم زندگی خودم داره خراب میشه دیگه برام مهم نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
دارم بچمو شیرمیدم اونم نمیخوره .تو فکراینم بخوابم گشنه میمونه چن ساعتی دیگه نمیتونم بیدار شم 😣

آیییی

برید اب بزنید به صورتتون تا خوابتون بپره.

بعد بازی کنید باهاش تا سرگرم بشه و شیر بخوره

من سر اینجور چیزا قبلا خیلی خودم اذیت کردم دیدم زندگی خودم داره خراب میشه دیگه برام مهم نی 

منم زیاد درگیر این چیزا نمیشم.... چون خودم ذاتا زیاد ادم کنجکاوی نیستم ، حوصلمم نمیکشه بشینم دخالت کنم و بحث کنم و اینا... خس میکنم بخاطر پریودمه که انقد احساساتی شدم... شاید اگه وقت عادی بود اصلا یک هزارمم اینجوری نبودم 😁

دارم سعی میکنم فراموش کنم... ولی خب ما مشکل خاصی نداریم باهاشون ، صمیمی و بگو بخند ، اصلا هم عروسی ن ...

گاهی یه اتفاقایی میوفته که میرنجیم. ولی خب کاری نمیتونیم بکنیم دیگه. شما همون خانومیتونو حفظ کنید تا خودشون متوجه کارشون بشن عروس مهربون🌹

جور ک میشه اما دق میده با خون دل با گریه و آه و حسرت و از سر وته همه چی بزن جور میشه جور میشه اما چ ...

خب شما که میدونید جور میشه و درست میشه حداقل غصه ش رو به اندازه بخورید. لذت ببرید از خونه و قرار گرفتن پیش مادر پدرتون. به روزای خوب آیندتون فکر کنید.

کلیشه ای بنظر میرسن حرفام ولی خب چیزاییه که خودم امتحان میکنم😉

گاهی یه اتفاقایی میوفته که میرنجیم. ولی خب کاری نمیتونیم بکنیم دیگه. شما همون خانومیتونو حفظ کنید تا ...

اره دارم همینجوری خودمو اروم میکنم.... مرسی عزیزم دلم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خب شما که میدونید جور میشه و درست میشه حداقل غصه ش رو به اندازه بخورید. لذت ببرید از خونه و قرار گرف ...

من خودم آدم خیلی محکمی ام خیلیییی آدمی ام ک مشکلات رو باهم قاطی نمیکنم همیشه ب خدا توکل میکنم قرآن میخونم و امید دارم اما دیگ بی پولی کمر آدمو می‌کنه بی پولی تو این گرونی انصافا سخته دیگ هرکس تا ی حدی جا داره تحمل داره چ فایده داره من ده سال دیگ وضعم خوب بشه من الان سن جوونیمه من اگ الان لذت نبرم جوونیم میره تو پیری پول رو فقط واسه دوا درمون میخوام، ببخشید حرفای منفی زدم عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت شب بخیر