2777
2789
دلم گرفته خوابم نمیبره  دارم به زندگی مزخرفم فکر میکنم  واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط نم ...

اینجور مواقع خودم یا با عزیزی صحبت میکنم یا اگر این موقعا باشه به خدا میگم و میخوابم.

خیلی سبک میشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاش کنید بره. ارزش نداره اعصاب خودتونو بریزید بهم واس همچین مسئله ای چون گفتنش هم به گمانم چندان ت ...

دارم سعی میکنم فراموش کنم... ولی خب ما مشکل خاصی نداریم باهاشون ، صمیمی و بگو بخند ، اصلا هم عروسی نیستم که بگن حرف درمیاره و فضوله و بی ادبه یا مثلا اداب معاشرت نداره و فلان .... همیشه هم میگفتم این مثله برادر خودمه چون من خودم داداش ندارم هر کاری لازم باشه برا عروسیش میکنم.... اصلا فک نمیکردم اینجوری برن... حداقل اگه میگفتن که مثلا میریم ولی کسی رو نمبخوایم با خودمون ببریم شاید این همه ناراحت نمیشدم 

انقد بدم میاد.... لابد نامحرمیم دیگه😣 اخه جالبیش میدونی چیه هفته ی پیش که رفتیم مثلا دختره رو ببینی ...

من هیچی نگفتم چون شوهرم حتی تو این مورد هم طرف اونارو می‌گرفت،فقط گفتم اینکاری شما کردید انگار خواهرت رو دستتون مونده بود بعد دیگه چیزی نگفتم این خودش رفته بود دعوا کرده بود، شاید به تو نگه ولی با اونا دعواش میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
من امشب عصبیم بیدارم نميدونم چکارکنم تو نی نی سایت ولو شدم یهویی دیدم الان اینجام 😐

امشب انگار تعداد زیادی ناراحت و غمگینن.

ان شاءالله خدا کمکمون کنه بحق این شب عزیز

درست میشه. توکل کنید به خودش . امر خیره خودش جور میکنه.

جور ک میشه اما دق میده با خون دل با گریه و آه و حسرت و از سر وته همه چی بزن جور میشه جور میشه اما چ فایده داره من آخر ماه میرم خونم بجای ذوق هرشب استرس دارم و با گریه میخوابم و اینم میشه خاطره ماه های آخر خونه مادر و پدر... 

هیچ دارم اماده میشم بخوابم  و هی تو مغزم یاد یه سری ادم به دردنخور میاد با خودم فکر میکنم چه ر ...

هههه

بعدش بگید مهم اینه اون رابطه تموم و شد و درس گرفتم ازش.

یه تسکینه واس ادمایی که اومدن و رفتن

من هیچی نگفتم چون شوهرم حتی تو این مورد هم طرف اونارو می‌گرفت،فقط گفتم اینکاری شما کردید انگار خواهر ...

نه شوهر من اکثرا طرف منه ، ولی حتی خودشم نمیدونست امشب قرار خاستگاری دارن ، مام با چه دل خوشی برا خودمون لباس ست انتخاب کرده بودیم که اینارو میپوشیم فلان... حتی یه خبرم بهمون ندادن

من ولی ویزی نگفتم ، فقط گفتم باشه خدا خوشبخت کنه، هروی صلاحشونه ، لابد مصلحتشون نبوده که مام بریم... اما خیلی دلم شکست.... چون سر خاستگاری من یه قوم و طایفه اومده بود... اگه تو رسمشون این بود ناراحت نمیشدم 😣

نه شوهر من اکثرا طرف منه ، ولی حتی خودشم نمیدونست امشب قرار خاستگاری دارن ، مام با چه دل خوشی برا خو ...

میدونم چه حسی داری ول‌کن بابا و بدرک 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..