2777
2789

سلام میشه راهنماییم کنید یه دکتر برای سونو Nt به من معرفی کنید.

من توی ۶هفته که آزمایش روبلا دادم مثبت شدبهم گفتن باید سقط کنی ولی قبلش گفتن دوباره آزمایشتو تکرار کن 

رفتم ازمایش دادم با فاصله یه هفته منفی شد

حالا هنوز فکرم درگیره ...

هفته دیگه باید برم سونو Nt میشه لطف کنید یه دکتر خوب بهم معرفی کنید

بنظرتون فرزانه صحراییان خوبه ؟ یا طرلان زمانپور؟ دکتر زمانپور معرفی کرده.

یا کلا برم پیش متخصص رادیولوژی؟؟

معبودم شکرت 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو ندا رحیمی راد پیشرفته هست. ولی تجربه علیرضا پایدار خیلی خوبه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
فقط ادیب.پایدار این دوتا خیلی با تجربه ان

اره ادیب هم زیاد تعریفش شنیدم یعنی برم پیشش درمورد آزمایشم بگم راهنمایی میکنن ؟ چون میگن برو پیش یکی که پریناتولوژیست هس.ولی خودم میگم یکی که مریناتولوژیست باشه تخصص رادیولوژی نداره دیگه

موندم واقعا نمیدونم جیکار کنم

چون میخام دیگه خیالم راحت شه 

خسته شدم بخدا

معبودم شکرت 💝
شما خودتون پیشش رفتین ؟؟

بله. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دوست عزیزم هستی یهو بین تاپیک ها داشتم میگشتم پیدا کردم نمیددنستمم یعنی چی روبلا منم باردارم رفتم بین ازمایش چکاپ هام پیدا کردم دیدم دکتر واس منم نوشته 

iggزده ۱۰۵

igmزده۲

مثبت این دکترم دید که گفت خوبه همه چیت ۲ ماه پیش دادم پس چرا چیزی نگعت بهم دارم سکته میکنم به قران😔😔😔

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم
دوست عزیزم هستی یهو بین تاپیک ها داشتم میگشتم پیدا کردم نمیددنستمم یعنی چی روبلا منم باردارم رفتم بی ...

سلام عزیزم مطمئنی زده مثبت ؟؟ اگه دکترت گفته خوبه پس نگران نباش ...من خیلی استرس کشیدم آزمایشمو ۳بار تکرار کردم اخرشم آزمایش اویدیتی دادم که ۱۵روزی طول کشید جوابش اومد که خیالم راحت شد آزمایشگاهه اشتباه کرده بود

معبودم شکرت 💝
سلام عزیزم مطمئنی زده مثبت ؟؟ اگه دکترت گفته خوبه پس نگران نباش ...من خیلی استرس کشیدم آزمایشمو ۳بار ...

تاپیک زدم و تو گروه گفتigm عدد ۲که متفی

اماigg۱۰۴که میگن این عددش باید بالا باشه 

سلام عزیزم مطمئنی زده مثبت ؟؟ اگه دکترت گفته خوبه پس نگران نباش ...من خیلی استرس کشیدم آزمایشمو ۳بار ...

عزیز رنج مال تو چند بود میشه بگی

عزیز رنج مال تو چند بود میشه بگی

سلام عزیزم 

بستگی داره اون آزمایشگاهه حداقل و حداکثر چند زده که مثبته یا منفی 

برای من اون آزمایشگاه  Igm بیشتر از ۱/2مثبت بود که برای ۱/۴بود که بعد چند بار تکرار کردم ۲۵/ شد

و Igg۷۵بود که بیشتر از ۴۰زده بود مثبت .

معبودم شکرت 💝