2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست
نخند ن دارم سکته میکنم 😲 بگم غلط کردم ولم میکنید 😑😑

آروم باش گلم دیگه همه فهمیدن شوخی بوده 😂🤩

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
هنوز خیلی وقت داری.  اما اگه دلت میخواد ازدواج کنی، تو اجتماع باید باشی.  مثلا سرکار بری ...

سر کار میرم ولی بازم موردی پیش نیومده هر کی میاد قصدش دوستیه منم قبول نمیکنم .

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر کار میرم ولی بازم موردی پیش نیومده هر کی میاد قصدش دوستیه منم قبول نمیکنم .

آفرین که قبول نمیکنی.😘😘😘من برات 5فرستادم انشاالله برات خواستگار عاااااااااالی میاد

حضرت علی(ع):اگر مردم می‌دانستند چه در قبرها می‌گذرد،هرگز گناه نمی کردند😣
موفق باشي عزيزم ان شاءالله تمام مشكلاتت حل بشه زندگي شيريني برات ارزو ميكنم 

ممنون عزیزم❤

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ببخشید  خودمم مجردم

ده بار بشینو پاشو

یه صفحه بنویس غلط کردم زیرش بنویس نی نی سایت عکسشو بزار بلکه دست از سرت بردارن😅😅

عجب داستانی داریما

انگار همچی مملکت سرجاشه همه ادما حرفاشون درسته فقط تو اشتباه حرف میزنی

ولش کنید بنده خدارو

اصلا با من بود😕😕😕

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
استارتر از دستم ناراحت نشو به خدا منظوری نداشتم  الانم 24 سالته تازه تو سنه ازدواجی انشالله یه ...

اشکال نداره ایقد دلمو شکستن تو خونه ک دیگه از این چیزا  ناراحت نمیشم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

من معمولیم از همه نظر ولی میگن پسرا میرن طرف کسی ک حجابش کامل باشه 

عزیزم این حرفا چیه چرا می خواهیم با این حرفا چشممون را روی حقیقت بپوشانیم.

اینکه میگیم ۲۴ سال دیر نیست واسه ازدواج چشممون را روی حقیقت پوشاندیم😑

.                                                                  
آفرین که قبول نمیکنی.😘😘😘من برات 5فرستادم انشاالله برات خواستگار عاااااااااالی میاد

مرسی عزیز دلم لطف کردی😘😘

تو فامیلمون یه دختر هست ک سی سالشه یعنی هم سنیم یه بار تو یه دورهمی دخترونه خواهرزادش ک میشه خواهر شوهر خواهر من برگشت ب دوتاییمون گفت ک شما دوتا ازتون گذشته و دیگه پیر شدین نوبت ما جوون ترهاس ک ازدواج کنیم جالب اینجاس اون سه سال ازما کوچیکتره امروز شنیدم ک اون دختر داره ازدواج میکنه اونم با یه پسر با بهترین موقعیت اجتماعی ومالی  همشم ب خاطر خوب بودن خودش بود ک خدا یه ادم خوب بهش داد من به این اعتقاد دارم ک خدا واسه ادمای خوب بهترینارو میخواد فقط مشکل عجول بودن خودمونه 

اینکه میگیم ۲۴ سال دیر نیست واسه ازدواج چشممون را روی حقیقت پوشاندیم😑

نگفتم دیره گفتم نبایددرسن کمتر اگر خواستگاران خوبی داشتیم اونا را ازدست بدیم به دلیل اینکه بگیم حالا زوده.

اسی 24سالت بود اصن؟ همچین توضیح میدادی فکر کردم 30به بالایی  زوده هنوز دختر...ازدواج دیرتر به ...

خیلی شرایطم سخته ٢۴ سال بسته ب شرایطه یکی زوده یکی دیر