2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست
خو مجرد بمون  بعضیا باید مجرد بمونن تا بعضیا ازدواج کنن

گلم شمایی که این حرفو میزنی خودت حاضری از یکی از مهم ترین اتفاق های زندگیت و نیازات بگذری میدونی چقدر سخته که یه دختر وقتی نیاز به یه همدم و هم راز داره کسی پیشش نباشه و حمایتش نکنه انقدر واضح و بی تفکر صحبت نکنید چرا باید مجرد بمونه اون دل نداره

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٢۴

تازه از سال بعد بهترین سن ازدواجه

چون به یه ثباتی میرسی

الان هنوز بچه ایی😊

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
اصلا و ابدا ربطی به سن نداره از خدا میخوام همین روزا یکی که واقعا خوشبختت میکنه رو بذاره سر راهت

مرسی عزیزم ایشالا شما هم ب خواستت برسی

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
ینی شما ازش خاستگاری کردین😳😳😂

اره ولی میترسیدم که بگه نه یا ابرومو ببره داستانش طولانیه یه روز تاپیک میزنم مینویسم داستان زندگیمو

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑