خیلی پشیمونم ی زمانی چندتا خاستگار خوب پولدار با شخصیت داشتم قبول نکردم تو دنیای خودم بودم اصلا قصدشو نداشتم ولی الان ٣ ساله دوس دارم ازدواج کنم متاسفانه چند نفر بیشتر نیومدن اونا هم زود رفتن خسته شدم واقعا هیچی کم ندارم از همه نظر معمولیم ولی هیشکی پا جلو نمیزاره کلا ناامیدم فکر میکنم تا اخر مجرد میمونم
من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
خو مجرد بمون بعضیا باید مجرد بمونن تا بعضیا ازدواج کنن
گلم شمایی که این حرفو میزنی خودت حاضری از یکی از مهم ترین اتفاق های زندگیت و نیازات بگذری میدونی چقدر سخته که یه دختر وقتی نیاز به یه همدم و هم راز داره کسی پیشش نباشه و حمایتش نکنه انقدر واضح و بی تفکر صحبت نکنید چرا باید مجرد بمونه اون دل نداره
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
اره ولی میترسیدم که بگه نه یا ابرومو ببره داستانش طولانیه یه روز تاپیک میزنم مینویسم داستان زندگیمو
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑