2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست
یعنی همه کار کردم سمت همه چی رفتم جواب نگرفتم

منکه توی دوسال هرچی دعا و چله بوده رو گرفتم ولی هیچ نتیجه ایی نگرفتم خواستم به کل فراموش کنم و دیگه سمت هیچ چله و دعایی نرم که توی یک شب خدا باز بهم یه امید و دل خوشی داد از اون موقع یکسال گذشته واقعا نمیدونم چرا خدا اینهمه با دلم بازی میکنه 😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میشه سوال منو جواب بدید حضرت زهرا نه سالگی ازدواج کرده شما حاضرید اگه دختر داشتید در این سن ازدواج ...

اولا حضرت زهرا یه مورد استثنا بودن وشما گفتیدهمه امامان.

هم چنین من متوجه نمیشم منظورتون از اسیب دوران کودکی چیه که همه به یه نوعی دچار اون شدن ایا منظورتون ازارهای جنسی توسط اطرافیانه؟

باز میگم هرعلم نظری یه مدت تاریخ مصرف داره وبعدتوسط یه عده محقق دیگرنقض میشه اینکه بهترین سن برای بچه دارشدن بین 25تا 35 است خودش جای سواله پس زمان پدربزرگ ها ومادربزرگ ها بچه اوری از سن 15سالگی شروع میشدوتا سن 43 وشایدبالاترهم بچه دارمیشدن.

دلیل اینکه حرف امامان را قبول می کنم چون میذونم اونا عالم برتمام علوم هستی هستن واگر دستورات انان را عمل کنیم می توانیم به یم جامعه ایده ال وسالم وپویا بدون مشکلات روحی وروانی وازار های جسمی وروحی دست پیدا کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا حضرت زهرا یه مورد استثنا بودن وشما گفتیدهمه امامان. هم چنین من متوجه نمیشم منظورتون از اسیب دو ...

من به باورها و اعتقادتون احترام میزارم

موفق باشید😊😊

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
من که نمیگم کار خاصی بکنی وحق ازدواج نداری فقط میگم استرس وناراحتی نداشته باش این استرس واسه یکی مث ...

آره میدونم عزیزم ولی واقعا وقتی دور و بریات رو که میبینی آدم یکم نا امید میشه که چقدر راحت به هرچی که آرزوش رو دارن میرسن ولی من برای هرچیزی که بخوام باید کلی التماس و ناراحتی بکشم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
آره میدونم عزیزم ولی واقعا وقتی دور و بریات رو که میبینی آدم یکم نا امید میشه که چقدر راحت به هرچی ک ...

منم دقیقا همینطوریم وقتی یه چیزی رو میخوام ب زور بدستش میارم وزجر میکشم ولییییییی بعدش یه چیز خییییلی خوب نصیبم میشه ک حسرت همه میشه ب خدا راست میگم همیشه زندگی من اینطوری بوده شایدتوهم قراره خدا سوپرایزت کنه ویه ادم عالییی بهت بده شاید ک نه صد در صد 

منم دقیقا همینطوریم وقتی یه چیزی رو میخوام ب زور بدستش میارم وزجر میکشم ولییییییی بعدش یه چیز خییییل ...

انشالله عزیزم که همین طوری بشه ممنون از دلگرمیت امیدوارم که به هرچی که آرزوش رو داری برسی ❤❤

ببخشید ناراحتت کردم  ولی خودم ازدواج نکردم

خواهش میکنم عزیزم با این پستت فک‌کردم متاهلی به خودتم رحم نمیکنی قرمه سبزی😀

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد