2777
2789

بچه ها من به مدرک آیلتس م نیاز دارم ..

از طرفی باردارم و خیلی مراقبت باید بکنم کرونا نگیرم ...

بنظدتون توی آزمون سه ساعته موارد بهداشتی میتونه رعایت بشه.؟؟؟؟

یا خطرناکه؟

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش آیلتس دادم، شرایطش خوب بود. با فاصله و ماسک و دستکش اجباری. بیشتر به رعایت کردن خودت مربو ...

پس بنظرتون شرایط آزمون اوکی بود از نظر رعایت؟

فاصله صندلی ها زیاد بود؟

من چون باردارم خیلی نگرانم

ازمون دولينگو به جاي ايلتس انلاين برگذار ميشه

اون دیگه چیه یا خدا ...

اخه آزمون آنلاین میترسم با این نت های خراب یه لیسنینگ بپره فنا میشیم

پس بنظرتون شرایط آزمون اوکی بود از نظر رعایت؟ فاصله صندلی ها زیاد بود؟ من چون باردارم خیلی نگرا ...

آره دستکشای لاتکس بدون صدا میدن. ماسک و همه چی ضدعفونی شده است، ولی باز  هر چی رو بخوای برات ضدعفونی میکنن. مداد و پاک کن و تراش هم میتونی خودت ببری. اونجا هم میدن البته. 

اون دیگه چیه یا خدا ... اخه آزمون آنلاین میترسم با این نت های خراب یه لیسنینگ بپره فنا میشیم

شنيدم خيلي راحتتر از ايلتسه يكساعته نمره بالاتر ميشه گرفت به خاطر كرونا خيلي از دانشگاه ها قبولش دارن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ازمون دولينگو به جاي ايلتس انلاين برگذار ميشه

راستی من و شما و الین یادته گروه داشتیم زبان بخونیم؟؟؟

از الین خبر داری؟

انقدر نگرانشم ....

شنيدم خيلي راحتتر از ايلتسه يكساعته نمره بالاتر ميشه گرفت به خاطر كرونا خيلي از دانشگاه ها قبولش دار ...

چه جالب ممنون

راستی من و شما و الین یادته گروه داشتیم زبان بخونیم؟؟؟ از الین خبر داری؟ انقدر نگرانشم ....

نه عزيزم تو گروه بوديم اما فعال نبوديم ديگه ازتون بيخبر بودم تا اينجا ديدمت اما از الين خبري ندارم والا منكه هنوز اندرخم كوچه نمره زبانم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
آره دستکشای لاتکس بدون صدا میدن. ماسک و همه چی ضدعفونی شده است، ولی باز  هر چی رو بخوای برات ضد ...

چقدر خوب ...

خیالم راحت شد ...

به امید خدا ثبت نام میکنم ...

نه عزيزم تو گروه بوديم اما فعال نبوديم ديگه ازتون بيخبر بودم تا اينجا ديدمت اما از الين خبري ندارم و ...

یادمه یه بار راجع به بچه باهاتون خیلی صحبت کردم، شما میخواید مهاجرت کنید؟ آیلتس جنرال میخواید بدید؟