2777
2789
نمیدونم من دوماه  فاراک داشتم یکسره منفی میشد همه گفتن صبا بگیر حالا ده روزه صبا گرفتم یکی دورو ...

باید سهامداری کنی..من از عید فاراک رو دارم ولی در کل سود خوبی بهم داده

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
من دارمش

غگل هم خوبه :)

اینت عالین بچسبین بهشون سهامداری کنید... فاراک چند درصد سودید؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارمش

شما خپارسو اطلاع ندارین؟؟ وتجارتو چطور؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
بلندمدت یعنی چقدر؟؟

ی سال و بیشتر

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تو دوماه کلا غیر پنج شیش روز بقیش منفی بود  خسته شدم فروختم

تازع صعودش میخاد شروع شه... حیف که فروختید...

شما خپارسو اطلاع ندارین؟؟ وتجارتو چطور؟

وتجارت میگن خورده به اصلاح.امروز وتجارت رو فروختم..50درصد سود کردم.دیگه گفتم گفتن اصلاحه فروختمش

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
تو دوماه کلا غیر پنج شیش روز بقیش منفی بود  خسته شدم فروختم

منم داشتمش گفتن خیلی خوبه خریدم قیمتشم خوب بود خلاصه همش منفی همش منفی منم فروختم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
امروز فولاد خریدم...میخوام یکی برام تحلیلش کنه خوبه یانه رشد میکنه

چندتا نماد هستن بهشون میگن شاخص ساز!!!

فولاد تجارت شپنا و...

فولاد جزو شاخص سازها محسوب میشه

و با شاخص کل تقریبا بالا پاییت میشه

امروز منفی بود اما حجم اون چندانی نداشت که مبنی بر اصلاح کلی باشه

احتمالا پیشرفت کنه 

اما آخر همین ماه ی اصلاح کلی داریم ، حواس جمع باشید اگه شاخص سازها با حجم بزرگی‌توی صف فروش قرار گرفتن، نصف از پورتفویتون رو نقد کنید و به اصلاح فول نماد نباشید!

برای سیگنال گرفتن و تحلیل هم از کانالهای تلگرام استفاده کنید بد نیست.

من در همین مقدار علم داشتم

بورس علم زیادی میخواد...و باید تمام تحلیل های تکنیکال و تاکتیکال و تابلوخوانی و نوسان گیری رو‌بلد باشید که با نماد های شاخص ساز کار کنید!

شاهص ساز ها اصولا نمادهای بلند مدت محسوب میشن

اگه خریدید عجله نکنید!

هر طایفه ای ز من گمانی دارد،من زانِ خودم،چنان که هستم...هستم
باید سهامداری کنی..من از عید فاراک رو دارم ولی در کل سود خوبی بهم داده

اره از عید خوب بود تا خرداد

من از خرداد که گزاشتم یکسره منفی خورد غیر چند روز که مثبت بود تو دو ماه همون سودی هم که کرده بود ازبین رفت رسید به اصل پولم