2777
2789
امروز فولاد خریدم...میخوام یکی برام تحلیلش کنه خوبه یانه رشد میکنه

منم دارمش نگران نباش سهم خوبیه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها عرضه اولیه بگیلان میدونید چقدر باید بزارم تو حسابم باشه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
هرسهمی میخری کم کمش باید پنج ماه بمونه..

آخه من برای کوتاه مدت میخواستم. برای یه کاری نیاز دارم کوتاه مدت یه سود خوبی بدن ردشون کنم برن

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
امروز صبا رو یکی به همسرم توصیه کرده بخره دومیلیون. گفته در بلندمدت سهم خوبیه.  به نظر شما چطو ...

نمیدونم من دوماه  فاراک داشتم یکسره منفی میشد همه گفتن صبا بگیر حالا ده روزه صبا گرفتم یکی دوروز مثبت بود حالا چند روزه منفیه🙄میگن خوبه اما فعلا که منفیه

واقعا تا کی میخواد منفی بخوره

نهایتش دو سه روز... اخراشه دیگه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نمیدونم من دوماه  فاراک داشتم یکسره منفی میشد همه گفتن صبا بگیر حالا ده روزه صبا گرفتم یکی دورو ...

فاراک که خوبه... منم امروز خریدم

بچه ها عرضه اولیه بگیلان میدونید چقدر باید بزارم تو حسابم باشه؟

خیلی کمه حداکثر ۷۰ تاست فکر کنم به هر نفر یکی برسه😂😂

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
این سرخطی چیه تو این نی نی سایت انقد رواج داره 

سر خطی همه جا هست اصطلاحش... تو بورس ینی راس ساعت ۸.۳۰.۰۰

همه ی سهم ها برا بلند مدت خوبن

بلندمدت یعنی چقدر؟؟

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم