2777
2789
عنوان

💖معرفی شهدا💖

1700 بازدید | 15 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام به همه💕

اینجا قراره به امید خدا و توفیق آقا امام مهدی (عج) معرفی مختصری از شهدا یا سیره شهدا داشته باشیم.مخصوصا شهدایی که کرامات خاصی ازشون دیده شده. ان شاءالله خوشتون میاد.

ضمنا شهدا به امر خدا خیییییلی حاجت میدن .خیلی زیاد. ان شاءالله حاجت روا بشید

🌼🌼هرروز توی یه پست توی همین تاپیک ان شاءالله معرفی یه شهید رو قرار خواهم داد.لطفا اگه میخواید توی ثواب این معرفی شریک بشید و شماهم شهید عزیزی رو معرفی کنید از روز قبل اعلام کنید که روز بعدش فقط یه شهید معرفی بشه .ان شاءالله که ظهور آقا امام زمان(عج)هرچه سریع تر برسه و ماهم جزء یاران و محبین ایشون باشیم.🌼🌼

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)💝

شهید بابک نوری هریس

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنونم از معرفیت اما قصد دارم به امید الله تبارک توضیح بنویسم ازشون 

سلام

خیلی هم عالی. لطفا منم تگ کن🌷

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

سلام دوستان.ان شاءالله حتتتتتما بخونید که عالیه

مهمون امروزمون داداش عباس هست🥰✋

شهیدے که مکان و زمان شهادتش را امام رضا(ع) در خواب گفته بود💫

شهید عباس کردانی🌹

تاریخ تولد: ۲۰ / ۱۲ / ۱۳۵۸

تاریخ شهادت: ۱۹ / ۱۱/ ۱۳۹۴

محل تولد: اهواز

محل شهادت: حلب

🌹عباس مهندس ساخت بمب و موشک‌های دستی و از نوابغ اهواز بود💫او می‌توانست سی نوع تله انفجاری درست کند و با همین تله انفجاری ها چند نفر از داعشی‌ها را به هلاکت رساند💥 دوست← عباس تاریخ و محل دقیق شهادتش را میدانست💫 او خواب دیده بود که امام رضا(ع) در خواب ساعت، تاریخ و مکان شهادتش را گفته است💫 این خواب را برای چند نفر ازدوستانش تعریف کرده بود🌷یک روز بعد از دومین اعزامش که به اهواز برگشته بود به بنده گفت فلانی این آخرین سفر من است و دیگر برنمیگردم🕊️البته من از کارهایش متوجه شدم که مقداری عوض شده🌷 به او گفتم چه میگویی سفر آخر هست ؟بر نمیگردی یا اینکه شهید میشی؟🥀 سرش تکان داد و گفت بله شهید خواهم شد🌷در نهایت عباس طبق خوابش💫 در تاریخ ۱۹ / ۱۱ / ۹۴ در عملیات آزادسازی دو شهر نبل الزهرا در اثر اصابت تیر به سینه اش🥀به شهادت رسید🕊️پیکرش حدود ۴ روز در منطقه جاماند🥀و زمانی که پیکرش آمد جز ناحیه ای که تیر خورده بود ما بقی سالم بود🌷شهید ۴ روز به حالت سجده قرار داشت و بوی بسیار خوبی از پیکرش آن محل را فرا گرفته بود🕊️🕋

شهید عباس کردانی

شادی روحش صلوات💙🌹

اللهم عجل لولیک الفرج بحق خانوم حضرت زینب(س)

آدرس  کانال در ایتا ➬ @mataleb_mazhabi313

ثواب_نشر_مطالب_هدیه_به_امام_زمان_عج#  

دوستان تاپیک بالای صد بازدیدکننده داشت لطفا اگگگه دوست داریدکامنت بذارید که لایک کنیم همدیگه رو و ان شاءالله هرروز دعوت بشید بخونید.اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)

درمورد شهید هادی و شهید سامانلو و شهید امین شیرازی .شهید محمدرضا شفیعی هم پست ‌بذارین  تشکر 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

@چمنگل  

@ریوار  

@دایناسور_صورتی  

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

@چمنگل     @ریوار     @دایناسور_صورتی    

ممنون عزیزم😍خیلی لطف کردی که منو صدا زدی😘 انشاءالله سلامت باشی و عاقبت بخیر🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
@چمنگل     @ریوار     @دایناسور_صورتی    

مررررسی عزیزم

😍😍😍😍

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

سلام دوستان

مهمون امروزمون داداش مصطفی هست🥰✋

*ماجرایِ عروسـےِ سردارِ زهرایی*💐

*سردار شهید مصطفی ردانی پور*🌹

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

تاریخ شهادت: ۱۵ / ۵ /۱۳۶۲

محل تولد: اصفهان

محل شهادت: عراق

🌹دوست←  برای عروسی‌اش علاوه بر میهمانان💐 *یک کارت دعوت نیز برای حضرت زهرا سلام الله علیها مینویسد و به ضریح حضرت معصومه (س) می‌اندازد*🌷شب حضرت زهرا (س) را در خواب میبیند💚 *که به عروسی اش آمده*🎊  شهید ردانی پور به ایشان میگوید: خانم ! قصد مزاحمت نداشتم ، فقط میخواستم احترام کنم🌷حضرت زهرا (س) پاسخ میدهند: *«مصطفی جان! ما اگر به مجالس شما نیائیم به کجا برویم؟»* شهید مصطفی ردانی پور دیگر تا صبح نخوابید نماز میخواند📿 دعا میکرد، گریه میکرد🥀 *میگفت من شهید میشوم*🕊️ شب عروسی بلند شد سخنرانی کرد و گفت : « *امشب عروسی من نیست🥀 عروسی من وقیته که توی خون خودم غلت بزنم»*🩸 سه روز بعد از عروسی به منطقه رفت🕊️ *بدون عمامه، بدون سِمَت ، مثل یک بسیجی ، اولِ ستون راهی عملیات شد.*💫 عملیات والفجر 2، درمنطقه حاج عمران و تپه های شهید برهانی شروع شده بود *تا اینکه گلوله ای از پشت سر به جمجمه اش اصابت میکند*🖤 *از خدا خواست که گمنام باشد و بدنش در جایی بماند که دست هیچکس به او نرسد*🥀در نهایت پیکرش پیدا نشد🥀 *و مصطفی برنگشت که نگشت*🕊️🕋

*روحانی جاویدالاثر*

*سردار شهیدمصطفی ردانی پور*

*شادی روحش صلوات*💙🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)

➬ @mataleb_mazhabi313 ♡

#ثواب_نشر_مطالب_هدیه_به_امام_زمان_عج