2777
2789
عنوان

کاهش تهوع در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 59 پست
وااا چرا جدا نمیکنی هم ب خودت ظلمه هم بچت شیرت داره تلخ میشه

دلم تنگ میشه چون غذا نمیخوره میگم اگه شیرم نخوره دیگه هیچی ازش نمی مونه.بخدا شبیه ی آدم مرده ام انقد بی جونم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
وااا چرا جدا نمیکنی هم ب خودت ظلمه هم بچت شیرت داره تلخ میشه

من ۳۰ ام ازمایش دادم عدد بتام ۱۰۰۰بود.حالا بنظرتون کی برا سونو ضربان قلب برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم منم همینجوری بودم‌ جوری که از گلوم خون میومد با معده خالی هم عق میزدم . راهش فقط قرص دمیترون یا آندانسترون تا سه بار در روز میتونی استفاده کنی اصلا ضرر نداره . دکتر من‌ خیلی خوب بود وخیلی محتاط بهم‌میگفت خودت و اذیت نکن ضرر نداره حتی تا آخر بارداری هم‌میتونی بخوری . آمپولشم بهم‌داده بود بعضی اوقات خیلی بی طاقت میشدم‌آمپول میزدم. 

من جوری بودم‌‌ همش توی راه بیمارستان بوم واسه تزریق سرم و آمپول آخرش همشرم رفت تزریق کردن و یاد گرفت خودش توی خونه واسم‌تزریق میکرد.

از سه ماه دیگه کم میشه تا چهارماه دیگه از بین میره انشاالله

عزیزم درکت میکنم منم همینجوری بودم‌ جوری که از گلوم خون میومد با معده خالی هم عق میزدم . راهش فقط قر ...

توکل ب خدا برام دعا کنید

خیلی کنجکاوه.لباس تنت نباشه همش توجه میکنه ب بدن خودش و منو مقایسه میکنه همش و میگه بی بی.پسرت چند س ...

لباس زیراتو در نیار باهاش حموم برو کم کم دیگه کنجکاویش میخابه هرچقد دوری کنی بدتر کنجکاو میشه پسر من دوسالشه پسرخالشم4سالشه اره خدارو شکر میکنم حداقل تو یه ساختمونیم اگه نبودن من دیگه دق میکردم از دست پسرم تو خونه

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 
لباس زیراتو در نیار باهاش حموم برو کم کم دیگه کنجکاویش میخابه هرچقد دوری کنی بدتر کنجکاو میشه پسر من ...

خیلی کنجکاوه.اصلا لباس زیرامو در نمیارم.اما باز توجه میکنه .

ای جانم بسلامتی.مال منم دختره خخخ.من ۱۵ هفته ام هنوز حالم خوب نشده داغونم

منم مثل شما بودم الان ک17هفتمه خیلی خوبم ب بعضی بوها حساسم ولی دیگ بالا نمیارم بیحال نیستم

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 
منم مثل شما بودم الان ک17هفتمه خیلی خوبم ب بعضی بوها حساسم ولی دیگ بالا نمیارم بیحال نیستم

خداروشکر.من داغونم بخدا هیچ اشتها ندارم اصلا نمیتونم هیچ بخورم.انقد خط دارم داغون شدم انقد زرد آب بالا میارم.خسته شدم