2777
2789

سلام عشقا امیدوارم حالتون خوب باشه .

من سه سال هست ازدواج کردم ولی مشکلم اینه که نمیتونم درست خرج کنم یا درست یخچالو مدیریت کنم .

مثلا سال اول شوهرم بهم روزانه 150 تومن میداد و میگفت برای خونه خرید کن ولی من مثلا میرفتم زیادی ولخرجی میکردم نه پس انداز داشتم نه میتونستم درست فیریزمو پر کنم نه هم خونم پر از وسایل بود 

این روزاهم بهم یه کارت داده که برای خونه خرج کنم ،ماه قبل همه خرجارو نوشتم و حدود 13 ملیون فقط خرج کرده بودم اونم برای خورد و خوراک نه لباسی بود نه عطری نه تفریحی فقط برای خوراک بود .

اینجوریم که مثلا امروز میرم رب میخرم با ماکارونی برای ناهار دوباره شام میرم بادمجون میخرم با گوجه برای شام و خرجمون میشه برای همون یه روز 300 تومن .

در کل بلد نیستم خرج کنم تورو خدا کمکم کنید 

مثلا نمیدونم چجوری وسایل بخرم چی بخرم که هم بتونم فریزرو پر کنم هم یخچال و هم اینکه با عرضه خرج کرده باشم اخه شما فکر کنید ماه قبل اون همه خرج کردم ولی در اخر نه قند داشتم نه چای نه حتی میوه برای پزیرایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.