2777
2789
عنوان

کاهش تهوع در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 59 پست
منم این سری ک رفتم بگم ی چیزی بنویسه برام حداقل بتونم ب بچم غذا بدم.انقد عوق میزنم گلوم زخم شده😔

آره  دارو بده بهتر میشی چون نمیتونی چیزی بخوری بدنت ضعیف میشه مولتی ویتامین یکم بهتر میکنه حالتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیشونیم جوش زده وسط ابرومم یه جوش دردناک زده ببین من با توجه به تجربه اولم تو بارداری هفته های11 ...

منم دقیق مث توام. فکر کنم دختره😍😍موهاشو جینگلی پینگلی درست میکنم لباس پفی میپوشونم بهش وای خدا فقط حالمون خوب بشه سالم وسلامت دنیا بیادایخدای

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
سخته عزیزم فقط باید تحمل کرد کارهایی ک حالتو خوب میکنه انجام بده من حموم با اب ولرم حالمو خوب میکنه& ...

پسرم انقد گریه میکنه ک منم باید ببری دیگه مجبورم ی ساعت با لباس بشینم تو حموم ک آقا آب تنیش تموم بشه من کاری بهم میکنه ک ب غلط کردن بیفتم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
دقیقا مث من.من سر پسرم بهتر بودم الان وحشتناک .سر پسرم از ۸ هفته تا سیزده حالم بد بود بعد اون کم تر ...

میگن ویار دختر خیلی سخته مادر زیاد بالا میاره حالا من زیاد بالا بیارم مهم نیس فقط دختر باشه جونمم میدم

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 
میگن ویار دختر خیلی سخته مادر زیاد بالا میاره حالا من زیاد بالا بیارم مهم نیس فقط دختر باشه جونمم می ...

آره میگن مال دختر اذیت میشی.ایشالا ک دختره و سالم و صالح

پسرم انقد گریه میکنه ک منم باید ببری دیگه مجبورم ی ساعت با لباس بشینم تو حموم ک آقا آب تنیش تموم بشه ...

چرا با لباس توام لخت شو با پسرت ابتنی کن دیگه باید با بچه راه اومد تا این دوران سخت ویار بگذره من پسرم نصف روز با پسر خالش بازی میکنه میاد خونه دوساعت میخابه نهار میخوره باباش میاد با اون بازی میکنه زیاد اذیتم نمیکنه یکم سر غذا دادن حالم بد میشه مجبورم همش نون مربا اینا بدم بهش

آره  دارو بده بهتر میشی چون نمیتونی چیزی بخوری بدنت ضعیف میشه مولتی ویتامین یکم بهتر میکنه حالت ...

مولتی ویتامین میخورم ب طرز وحشتناکی چاق میشم.مشکلم اینجاست ک پسرمم فعلا شیر میخوره دیگه نای هیچ کاری ندارم بخدا.همش میگم از شیر بگیرم نمیزارن میگن گناه داره بزار تا دو سال بخوره

منم دقیق مث توام. فکر کنم دختره😍😍موهاشو جینگلی پینگلی درست میکنم لباس پفی میپوشونم بهش وای خدا فقط ...

دقیقا فقط دختر باشه نخوره تو ذوقمون این روزاهم میگذره میره

مولتی ویتامین میخورم ب طرز وحشتناکی چاق میشم.مشکلم اینجاست ک پسرمم فعلا شیر میخوره دیگه نای هیچ کاری ...

وااا چرا جدا نمیکنی هم ب خودت ظلمه هم بچت شیرت داره تلخ میشه

چرا با لباس توام لخت شو با پسرت ابتنی کن دیگه باید با بچه راه اومد تا این دوران سخت ویار بگذره من پس ...

خیلی کنجکاوه.لباس تنت نباشه همش توجه میکنه ب بدن خودش و منو مقایسه میکنه همش و میگه بی بی.پسرت چند سالشه؟خوبه حداقل هم بازی داره پسر من از بس تو خونه و تنهاست نصف شده انقد گریه میکنه و بهانه میگیره