2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک اون خانم گفتم راضی نباشه نپرسیدم لیرا بخرم یا حیاتی یا بوکت ایدل

خیلی با هم متفاوتن . 

همشون البته گرم هستن . 

من برای خودم بین اینا انتخابم بوکت ایدله . ولی براتون توضیح میدم تا شما با توجه به سلیقتون انتخاب کنین . 

بوکت ایدل به رایحه خیلی زنانه هست و به شدت رسمی و غمگینه. یکم بوی ترشی و تلخی داره . و برای هر جایی مناسب نیست و اگه تعریق زیادی دارید این خوب نیست . 

لیرا بوی کیک میده . یه بوی دخترونه و جذاب . برای همه جا مناسبه و ماندگاری خوبی داره . 

حیاتی رو زیاد دوست ندارم و اصلا شیک نیست و پیشنهاد نمیکنم . 

بین بوکت ایدل و لیرا پیشنهادم اینه لیرا بگیرید چون ریسک کمتری داره و هر کسی خوشش میاد و همه کاره هست .  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خیلی با هم متفاوتن . همشون البته گرم هستن . من برای خودم بین اینا انتخابم بوکت ایدله . ولی براتون تو ...

مرسی عزیزم 

خودمم نظرم با لیرا بود بیشتر چون بوی وانیلی  و شیرین خیلی دوست دارم 

دونغره 

مرسی عزیزم خودمم نظرم با لیرا بود بیشتر چون بوی وانیلی و شیرین خیلی دوست دارم

عزیزمی🩷

اره لیرا دخترونه تره . بوکت ایدل برای سنین بالا و‌جاهای رسمی فقط اوکیه . 

نه راستش سایت نمیشناسم فقط لیلیوم و ریحا رو شنیدم که میگن خوبه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑