2777
2789
عنوان

کاهش تهوع در بارداری

294 بازدید | 59 پست

سلام خانما من ۶ هفتمه.وحشتناک حالت تهوع دارم طوری ک لقمه غذا بخورم چند بار بالا میارم.بچمم کوچیکه نمیتونم بهش برسم انقد حالم بده تورو خدا کسی راهی سراغ نداره برا کم شدنش؟انقد گلویم خلط داره دارم دیوونه میشم دیگه

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ازتوبدتر عین جنازه شدم پسرم کوچیکه دیونه شدم حالم خیلی بده فقط چای زنجبیل بیسکوییت زنجبیل یاکشک بزاردهنت تهوعت کم میشه لیموتازه بوکن امیدوارم خوب بشی برامنم دعاکنید 😢

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

سلام خانوم تازه اول راهی منم از6شروع شده و الان 10هفتمه و همچنان عوق میزنم بالا میارم راه چاره ای نداره من فشارم میاد. پایین سرم میزنم شماهم اگ حالت خیلی بد میشه بیحالی و بدن درد داری برو سرم بزن قرص دمیترون یاب6مصرف کن

تا💓 خدا💓 بنده نواز است به خلقش چه نیاز?؟؟؟ 

به دکترت بگو قرص دمیترون بده

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

دمیترون ویتامین ب ۶ولی برامن جواب نداد😭

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
سلام خانوم تازه اول راهی منم از6شروع شده و الان 10هفتمه و همچنان عوق میزنم بالا میارم راه چاره ای ند ...

سلام خوبی عزیزم خوب نشدی اصلا تغیر تکردی?😢