2777
2789

امروز از صبح دو تا لک قهوه ای دیدم ایا ممکنه پریود شده باشم یا لانه گزینیه؟؟؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم  ۵ روز دیگه موعدمه زیر دلم تیر میکشه☹️

دیگه چه علائمی داری؟

من کمر دردم شدید

میترسم پری بشم😭😭😭😭😭

بخدا این ماه خیلی دلمو خوش کردم که باردار باشم

میترسم خدا این ماهم نخواد که من مادر بشم

😭

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
دیگه چه علائمی داری؟ من کمر دردم شدید میترسم پری بشم😭😭😭😭😭 بخدا این ماه خیلی دلمو خوش کردم که ...

کمر درد هم دارم زیر دلمم تیر میکشه 

منم اینماه اقدام کردم امیدوارم خدا ی نگاهیی به ماهم بکنه❤️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
دیگه چه علائمی داری؟ من کمر دردم شدید میترسم پری بشم😭😭😭😭😭 بخدا این ماه خیلی دلمو خوش کردم که ...

منم ۶روز دیگه موعدمه از صبح لکه بینی قهوه ای داشتم یکی دوقطره کی خوبه بی بی چک بزنیم؟

منم ۶روز دیگه موعدمه از صبح لکه بینی قهوه ای داشتم یکی دوقطره کی خوبه بی بی چک بزنیم؟

من جمعه میزارم تو کی میزاری؟؟؟من دو سال اقدامم

منم دو ساله.پریود شدم 😭

وای من دیروز لکه دیدم تا شب امروز هیچی ندیدم بعد عصر حالم بد بود ابغوره خوردم الان پری شدم فکر کنم😭😭😭😭

وای من دیروز لکه دیدم تا شب امروز هیچی ندیدم بعد عصر حالم بد بود ابغوره خوردم الان پری شدم فکر کنم😭 ...

ای بابا شما هم پری شدی😔😔😔

من واس ماه اینده نمیدونم دورم چن روزه میشه همیشه ۳۱روزه بود این ماه ۲۵دورم پری شدم