2777
2789

ما توی ۱ روز ۲ جا ازمون توی دیوار کلاهبرداری کردن 

شمال بودیم میخواستیم بریم مشهد از داخل دیوار یه هتل سرشناس رو رزرو کردیم و بیانه دادیم بعد رفتیم ویلا شمال گرفتیم توی دیوار زنه گفت نصفشو بزن ادرس بفرستم نصف هزینه رو زدیم گفت نه باید کامل بزنی اینجوری سایت قبول نمیکنه کامل ریختیم گفت ۲ تومن هم بیانه بفرست😐😂😂😂خداروشکر دیگه این خریت رو نکردیم گفتیم نمیخوایم پولمون بده هی گفت الان ۱ ساعت بعد و پولمون رو نداد بلاکمون هم نکرد 

تازه با شماره دیگه همراه بهش زنگ زدیم گفت ویلا میخوام اونم گفت نصف پولشو‌بده گفتیم از یه نفر اینطوری کلاهبرداری کردی گفت اون به نفر گوه خورده این حرفو زده  

بعد ترسیدیم زنگ زدیم به هتل مشهد گفت بیاید همه چی آمادست ما کلا*هبردار نیستیم فرداش هرچی زنگ‌زدیم جواب نداد😐🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️از توی گوگل شماره خود هتل رو در اوردیم دیدیم با شماره یارو فرق دازه بهشون گفتیم گفتن بخدا ما کلا*هبردار نیستیم از اسممون سو استفاده کردن چند نفر دیگه هم بهمون گفتن و شکایت کردیم 

۱۳ ملیون ازمون خوردن و‌تمام🤣🤣🤣🤣🤣

اون لحظه خیلی حالمون بد بود معطلمون کرده بودن اذیت شدیم توی شمال اما الان بهش میخندیم فکرشو میکنیم 

به دیوار اعتماد نکنیددددد

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون یه نفر گوه خورده😂😂😂

اخه زورمون میومد که جواب تلفنمون رو هم میداد بت خونسردی و‌بلاک نمیکرد😐🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس فنا شکایت کن حساباشون مسدود میشه پولت خم پس میگیری

وللش ارزش نداره 

اخه جالبه همه هم مثل ما فکر میکنن و شکایت نمیکنن طرف میره از کسی دیگه کلاهبرداری میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه بار پول دادم نفرستادن🫠واقعا نمیدونم چی بگم مردم ما کی وقت کردن این چیزارو یاد بگیرن

خیلی وقته یاد گرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لابد هرهتل اصالتی چیزی باید توسایت داشتهدباشه که اونو چک کنیم اول

بله اما بقیه گفتن از دیوار گرفتیم 

ما هم از دیوار گرفتیم و زدیم توی اینترنت اسم هتل رو دیدیم آدرسش درسته و‌عکساش همونه رزرو کردیم 

تازه ژذف بهمون تخفیف هم داد🤣🤣🤣🤣حالا بلاکمون هم کرد تکلیفمون مشخص شد 

اون‌که شمال بود جوابمون رو میداد تاره میگفت دو تومن دیگه بزن تا لوکیشن بفرستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خدا من بودم دق کرده بودم

مامانم هم به بابام گفت چرا این کارو کردی پولمون رو بخورن ۱۰ ملیون پول رو از شیشه ماشین ریخت توی جاده😐😐😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هتل و سوئیت رو همیشه از سایت جا با ما  و الو ویلا و اینجو سایتها رزرو کنید دیوار نصف آگهی هاش کلاهبرداریه 

چه برسه هتل بخواد بیاد تو دیوار آگهی کنه

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…