2777
2789
عنوان

جفت بودن ستاره

221 بازدید | 17 پست

بچه ها شما ب جفت بودن ستاره برای ازدواج اعتقاد دارین؟تا حالا کسیو دیدین که ستاره هاشون جفت نباشه ازدواج کنن؟بنظرتون چقدر درسته؟

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

شوهرمن بادخترعموش عقد بودن که ستارشون جفت نبود(اینو بعدا فهمیدن) و طلاق گرفتن

ینی عصن باهم نمیساختن

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

دیدم ازدواج کردن طلاق گرفتن

داییم هم با خانمش .تمام مدت جنگ و دعوا..چاقو کشی.خیانت..خالم رفت پیش ملا گف ستارشون جفت نیست..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

دونفرو دیدم زندگیشون خوب نبوده.میگن اون زمان گفتن ازدواج نکنید ستاره هاتون جفت نیست ولی گوش نکردن🤔حالا نمیدونم چقدر درسته.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑