2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

بابام تعریف میکنه همسایشون خودکشی میکنه

بابام میره نجاتس بده،دارو خورده بوده.

پشت در تموم کرده.

مشخص بوده پشیمون شده ولی چون در رو قفل کرده بده و حالش بد شده نتونسته دررو باز کنه و کمک بخواد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
کاش گناه نبود

حالا انگار وقتی زنده باشیم گناه نمیکنیم که نگران گناه خودکشی باشیم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اینایی که میگن میره جهنم عذاب میکشه و... گل کشیدن که تخیلات خودشون رو به عاقبت بقیه نسبت میدن

هیچکدوم از ما نمیدونیم بعد مرگ چی میشه 

ولی حس شخصی خودم مثبته حس آرامش دارم برای کسانی که خودشون رو خلاص کردند و ناچاری اون آدم در تحمل دنیا رو درک میکنم 

اینایی که میگن میره جهنم عذاب میکشه و... گل کشیدن که تخیلات خودشون رو به عاقبت بقیه نسبت میدنهیچکدوم ...

دقیقا من طرفدار خودکشی نیستم ولی خدا خودش گفته من به شما اختیار دادم پس باید فکر این چیزارم میکرد😂😂

اینایی ک میگن جهنم کاش یه دلیل قانع کننده بیارن

تاحالا کی برگشته از اونور؟هیچکی

نه جهنمی هست ن چیزی 

اتفاقا بنظر من پر ارامشه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند