2777
2789

سلام خوب هستین ؟ روز خوبی داشته باشین 

خب من یه سوال دارم  

میدونم بستگی به برنجش داره ها ولی شما اصولا چن پیمونه بیشتر از برنج اب میریزین و کِی برنجو ابکش میکنین؟ تایمی میگین بهم؟ از رو اینکه نرم شده باشه وسطش سفت باشه هربار ابکش کردم شفتول شده ! یه میانگین تایمی نداره مثه ماکارانی؟ 

بخدا اگه کمکم کنین خاتواده مارو از معده درد نجات دادین😄😄😄😄😄😄😄😄😄 

البته همیشه کته میکنم 

ولی پلو رو که نمیشه کته کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنج و همیشه ابکش میکنم. برا کته گذاشتم میران اب باید دقیق باشه

ابکش میکنم تا دو سه سانت مونده به لبه قابلمه اب میریرم

وقتی به قل قل زیاد افتاد حدودا سه چهار دقیقه بعدش اب میکشم..

ببین برنج یکم منحنی میشه و روش چند تا خط ترک میفته. اونموقع وقتشه.نباید بذاری خیلی پف کنه....و نباید بدون منحنی و خط ابکش کنی

دستت میاد

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏

برای کته به ازای دو پیمانه برنج ۴ پیمانه اب میریزیم یعنی دوبرابر 

بعدش هم نگاه نکن برنج هنوز سفت هست دم کنی رو که بزاری خودش نرم میشه بعد دم کشیدن 

برا برنج ابکش 

من پیمانه اب رو نمیشمرم فقط قابلمه رو پر اب میکنم میزارم کاملا به جوش بیاد برنج رو که توش میریزم نگاه به برنج میکنم فکر کنم حول حوش ۴ یا ۵ دقیقه بیشتر نمیشه 

وسطش که هنوز کمی سفت هست آبکش میکنم 

من ک همینجوری اب میریزم ک روشوبگیره.اخه مقدار اب توکته مهمه نه توآب کشی بریز آبوفقط ن تاسرقابلمه ک قل زد سربره.واسه برنجم من یکی دوتاشومیخورم نرم ک بود برمیدارم چون شوهرم وخودم برنج دون دون دوس نداریم تقریبا نرم وتومایه ها شفته میخوریم البته بجزوقتی مهمون دارم‌.کلاکمکی نکردم بهت میدونم خخ

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
لنجون رو بگو

من تو اب داغ داغ ب مدت سه ساعت خیس میکنم....بعد قابلمه رو تا نصفی اب میکنم میذارم جوش بیاد وقتی جوش اومد برنجا رو با همون اب داغا میریزم داخل قابلمه و وقتی قل خورد نمکم میریزم وقتی برنج اومد رو قابلمه میفهمم وقت ابکشش کردنشه البته خودمم میذارم زیر دندونم برنجو ن نرم نرمه ن سفته سفت

مهم نیس چقدر بالایی مهم اینه ک اون بالا لاشخوری یا عقاب؟؟؟؟😏😏😏😏
من ک همینجوری اب میریزم ک روشوبگیره.اخه مقدار اب توکته مهمه نه توآب کشی بریز آبوفقط ن تاسرقابلمه ک ق ...

چرا عزیزم خیلیم کمک کردی😍همینکه لطف کردی انگشتای قشنگتو تکون دادی اهمیت دادی خودش کلی کمکه مهربونم😘

برا آبکش فرقی نداره چقد آب بریزی‌فقط کم نباشه قابلمه ات رو پر آب‌کن تا جایی که موقع جوشیدن آب از قابلمه نریزه بعدشم وقتی برنجت تقریبا حالت نیم دایره گرفت آبکشش کن یا ازش گذاشتی زیر دندونت دیدی اون حالت سفتیش رفته آبکش کن

ماکارونی رو هم همینجوری وقتی حالت سفتیش رفت آبکش کن اگه با یه چنگالی چیزی بیاریش بالا روی چنگال نمیمونه حالا اگه چه برنج چه ماکارونی یخورده هم خام باشن مشکلی پیش نمیاد مدت دم اومدنشون طولانی تر میشه اما خب اگه خیلی نرم بشن مدت دم اومدن رو باید خیلی کم کنی حتی اگه شده برنجی ک خیلی نرم شده رو ۵ یا ۱۰‌دقیقه فقط بذاری دم که‌شفته‌نشه

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
برای کته به ازای دو پیمانه برنج ۴ پیمانه اب میریزیم یعنی دوبرابر  بعدش هم نگاه نکن برنج هنوز س ...

درسته

فقط تایم برا برنج خیس خورده ونخورده وبرنج ایرانی وپاکستانیا فرق داره یکم

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم