2777
2789

سلام به همه

خونه ای که قراره جهیزیه بچینم، یه سری طبقه در آشپزخانه داره، که نمیدونم چی براش بخرم یا چی بذارم بهتره؟!!

بین کابینت های آشپزخانه، یه قسمتیش رو حدود سه طبقه گذاشتن، بدون در و شیشه.

چی بذارم به نظرتون؟

ظرف و بلور که بذارم زود کثیف میشه ولی خب قشنگه!

حالا بلورهام رو بذارم زشته یا برم وسایل تزئینی و دکوری بخرم؟؟

چی بخرم؟؟

برای اپن هم میخوام از این شمعدان های سه تیکه و یه گلدان بخرم، خوبه؟

اپن دو قسمت داره، یه قسمتش پایینتره که به عنوان میز صبحانه خوری میشه استفاده کرد، اینجا چیزی نذارم طوریه؟

من البته خودم میز صبحانه خوری خریدم، روی اون یا چینی میخرم و میذارم یا سرویس آذین اوپال که دارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توی دکوری اشپزخونه ام

ست جاادویه ای کامل ک جنسش چینی سفید هست گذاشتم ی ظرف بزرگ سوپخوری چینی کلا ظروفی ک جنبه استفاده نداره زیاد، شما میتونی ظروف سفالی آبی انواع و چیدمانی ک مربوط ب اشپزخونه س بذاری

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
حتما وسایل کرییتالتوبزار عالیه من گذاشتم 6تاجاداره کثیفم نمیشه زیادچون تمیزمیکنم

آره کریستال نما بیشتر داره ولی خب من شاغلم، تمیز کردنش سخته، مگه اینکه فعلا بذارم و بعدا بردارم.

می تونی  خودت بشقاب سفالی بخری و نقاشی  کنی ، ارزون تر تموم میشه، ماشالا الان وسایل دکوری ...

آره خیلی گرون شده همه چی، اصفهان شمعدان سه تیکه دیدم 800 هزار تومن!

شوهرم گفت گرونه نمیخواد بخری

آره کریستال نما بیشتر داره ولی خب من شاغلم، تمیز کردنش سخته، مگه اینکه فعلا بذارم و بعدا بردارم.

اره بزار حالا بعدا برمی داری, شاغلم باشی بازم کار سختی نیست تمیزکردنش10دقیقه وقتتومیگیره

من توی دکوری اشپزخونه ام ست جاادویه ای کامل ک جنسش چینی سفید هست گذاشتم ی ظرف بزرگ سوپخوری چینی کلا ...

آره منم ست جا ادویه ی سفید و سرامیکی هست، ولی خب اینجوری میره بالا!