2777
2789

بچه ها من شوهرم تک پسر خانوادس و فقط یه خواهر داره 

من قبلا خیلی سعی میکردم که رابطه همسرم و خواهرش خوب بمونه اما الان خودم دیگه بخاطر اتفاقایی که افتاده نمیخوام این اتفاق بیوفته

بچه ها از اول عقدم این خانومی که ۱۵ سال از من بزرگتره هر تیکه و هر کاری کرده تا من حرص بخورم اما انقدر زرنگه که پیش شوهرم اینکارو نمیکنه وقتی شوهرم نیست اذیتم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر ادم موزیه که من هیچوقت تو عمرم همچین چیزی ندیدم 

تو عقدم که بچه هاشو یاد میداد ما بیرون رفتنی میخواستن با ما بیان

وقتی میاد خونه مامانش من طبقه پایین مادر شوهرم اینام

وقتی میاد در نبود من کلید میندازه میاد تو خونم

پیش شوهرم همش میگ خداروشکر یه خواهر دارم منو میگ مثلا اما در نبود شوهرم حتی جواب سلامم نمیده

چایی میریزه تعارف من نمیکنه 

بی ادبی میکنه تیکه میندازه واقعا خستم کرده میحواد اینمدلی دعوا بندازه تو خونم اما تا کی محل ندم اخه نمیشه به شوهرم ثابت کنم 

به نظرتون چجوری ثابت کنم عوضی بازیاشو از همه مهمتر چندین بار برا منو شوهرم دعا گرفته 

چند وقت پیشم یه استوری خیلی بد برام گذاشت تو اینستا که شوهرمو هاید کرده بود نبینه فقظ من دیدم

یک بار برادرشوهرم شروع شروع کرد به تکه پروندن 

منم تو همون جمع  خودم زدم به اینکه دارم فکر میکنم 

گفت چیه به چی فکر میکنی؟ گفتم به اینکه تو از چی میسوزی ؟ به چی حسودیت شده ؟ چیزی به ذهنم نمیرسه 

هنگ کرده بود 

دوباره خودم رو طوری کردم که انگار هنوز دارم فکر میکنم بعد گفتم آها بعد بلند خندیدم و بلند شدم رفتم در حالی که میخندیدم 

اینجا علاوه بر برادرشوهرم ، خواهرشوهرم و مادرشون هم سوختن 🤣