2777
2789
عنوان

مدوفوع نکردن نوزاد

167 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

دخترم ۱۷ روزشه . موقوع مدفوع کردن ساااعت ها زور میزنه و مدفوع نمیکنه و گریش میگیره 

تا اینکه پوشکش رو باز میکنم بعد مدفوع میکنه 

چکار باید کنم؟ 

عادتش شده تا پوشکش رو باز نکنم مدفوع نمیکنه. 

قطره ضد نفخ هم‌گرفتم براش از داروخانه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم اینجوری بود البته طبیعی هست.نوزادا از هفته ی سوم پس از زایمان دچار نفخ میشن اگه شیر خودتو میدی چیزتی نفخ دار نخور.دکتر برا پسرم قطره ی دایمیتیکن داد هر موقع میدادم ده دقیفه بعدش مدفوع میکرد.قطره ی پدی لاکت هم عالیه برای معده ی نوزاد

همه ی آبانی ها سهم من هستن😑😅
پسر منم اینجوری بود البته طبیعی هست.نوزادا از هفته ی سوم پس از زایمان دچار نفخ میشن اگه شیر خودتو می ...

تا زمانی ک بازش نکنم مدفوع نمیکنه . ساعتها هم نگهش دارم این هم خودشو نگه میداره

یکم روغن زیتون خوب یا کره ترجیحا محلی به سر سینتون بزنین وقتی میخواد شیر بخوره. تا شکمش راحت کار کنه.  اگه میخوره هم میتونی یکم خاکشیر خیس خورده با کره قاطی کنی یکم بذاری دهنش اروم بخوره. قدیمیا همون اول این یکم از این ترکیبو میزدن به سقف دهن بچه اروم اروم میخورده شکمشکار میکرده. 

برای نفخ هم فقططططططط قطره ی پدی لاکت بگیر بقی اش به درد نمیخوره. من همه چی گرفتم برا بچم. 

اینا تجربیات خودم بوده جواب گرفتم

ایشالا خوب بشه نینیت🙏🌹🌹🌹😘

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
یکم روغن زیتون خوب یا کره ترجیحا محلی به سر سینتون بزنین وقتی میخواد شیر بخوره. تا شکمش راحت کار کنه ...

ممنونم دوست عزیز.

ولی نگران این موضوع هستم چرا تا بازش نکنم مدفوع نمیکنه حتی اگه ساعتها باشه خودش رو نگه میداره ولی زور هم میزنه

اره میخوره

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده 

باد گلوش رو حتما بگیر وبعد از شیر خوردن زود نخوابونش تو بغلت نگهش دار تا نیم ساعت 

دیگه هم بازش نکن ک عادتش بشه خودت اذیت میشی

بچه ها اگر خوب شیر بخورن وب اندازه  بخوابن نباید اینجوری بشن  شاید خوابش کمه 

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده  باد گلوش رو حتما بگیر وبعد از شیر خوردن زود نخوابونش تو بغلت ...

نه اتفاقا خوابش هم خوبه . ولی بازش هم نکردم منتظرم تا کارش انجام بده اما ب شدت داره میزنه و هیچ ...

ممنونم دوست عزیز. ولی نگران این موضوع هستم چرا تا بازش نکنم مدفوع نمیکنه حتی اگه ساعتها باشه خودش ر ...

نوزاد نمیتونه خودشو نگه داره. ملین بخور.خاکشیر بجوشون بخور.انجیر خیس شده. پسرمن 21روزشه. اینم خیلی وقتا تا بازش میکنیم جیش یا پی پی میکنه انگار احساس ازادی میکنن.شایدم بخاطر اینه که پاهاشونو جمع میکنن حرکات روده  راحت تر میشه