2777
2789
عنوان

خیلی سخته...

311 بازدید | 54 پست

واقعا خیلی سخته اونی ک واقعا عاشقشم دلم براش کلی تنگ شده واونو میخاد نیس... عشقی ک بعد ازسالها باکلی سختی بامخالفت خونواده ها بهم رسیدیم شد شوهرم مرد زندگیم .عشق ما زبانزد همه بود هیچکی نتونس ازهم جدامون کنه... عشقم بهم قول داد هیچوق تنهام نزاره توهیچ حالتی اما حرفاش دروغ بود یعنی دوس داشتنشم دروغ بود😔

من خیلی آدم بدبخت وساده ایم ... نمیدونم واقعا باید چه حسی داشته باشم رسیدن ب عشقم وخوشبختی یا اینک سرهرچیزی منو میزاره میره تنهام میزاره یعنی منه خر تاحالا بهش خوبی نکرده بودم حتا اندازه ی سرسوزن ک موقه ای ک میخاد تنهام بزاره بهش فک کنه ودلش نیاد... یعنی من اینقد بد بودم یعنی اینقد ازم متنفره ک میتونه ازم دورباشه وسراغم نگیره اینقدررر😔😔😔 چراپس من اینتورم حتا اگ هرچی بهم بگه فحشم بده بزنه منو ..منو جلو همه خراب کنه اذیتم کنه بدعالم باشه اما بازم دلم براش تنگ میشه اما بازم میرم سمتش غرورمو میشکنم همیش موقه ی دعوامون من میرم سمتش آرومش میکنم حتا شده التماسش میکنم ک جواب پیاما وزنگامو بده اما اون اون اینقدر بدون من حالش خوبه ک نمیگه خانومم حالش الان چتوره😔😔😔پس چرا من اینقدر ساده ام ک بخاطرش ازهمه چیم گذشتم ومیگذرم بخاطرش تورو خونوادم بابام مامانم همههه وایستادم ازهمه حرف شنیدم ولی اون برام اینکارارو نکرد اون بخاطر مادرش ولم کرد تنهام گزاشته چن روزه نیس... دارم خفه میشم خیلی خودموزدم ب درو دیوار خیلی خودمو زدم ... میخام جییییییییییغ بکشم فریاد بزنم چراااااااا این حقم نیییسسسس .بعد اینهمه فداکاری وعشق تنها بمونم بعد اینهمه وابستگی تنها بمونم ... من بهش گفنم ازتنهایی میترسم تنهام نزار اما چرا نیس چراااا...

من بهش گفنم اگ یه وق خاستی باهام دعوا کنی ومنوتنها بزاری یدفه توچشام نگاه کن چشامو یادت بیار اون لحظه ای ک عاشقانه نگات میکردم ک چ حرفا بهت زدم ک چقدر بهت ازاحساسم عشقم دردودلام گفتم اون لحظه رو یادت بیار وبمون پیشم اما نیس...من چرا نمیتونم دل سنگگگ باشم خداااااااا من چرا نمیتونم ... عشقم کجاس ببینه ک کارم ب بیمارستان داره کشیده میشع... عشقم کجاس ک ببینه من برادرمانم هی میرم پیش روانپزشک وروانشناس ... عشقم کجاس ببینه ک حتا قرص خاب قویم روم تاثیر نداره نمیتونم بدون اون بخابم ... اما خودش دید برام مسکن بود وقتی پیشم بود چ زود خابم میبرددد...😔😔😔😔😔😔😔

چرانیس ببینه منو چرااینقدر سنگه ک فقد خودشو میبینه ک فقد بدیامو میبینه چراعشقمو نمیبینه چراااااخدایا من واسه چی عاشق شدم چرا وابسته شدم ک هرلحظه عذاب بکشم ک عشقمم ازم بیزارشه آخه ب کدوم گناه وکارنکرده وب کدوم اشتباه...

آخه چرا عشقم حتا یذره بدیمو نمیتونه تحمل کنه چرافقد میخاد باهاش خوب باشم وبد نباشم ... چرا فقد خوبیامو میخادد چراااا...

خدا دارم خفه میشم خودت ب دادم برس اونک همیشه ازدردام بهش میگفتم الان شده باعث دردام قلبمو تیک تیک کرده شکسته اما منه احمق باوجود این قلب شکسته دیونه وار عاشقشم وفقد بفکر خوبیاشم .

دارم خفه میشم خدا خودت بهم کمک کن خدا خودت ب دادم برس .کجاس اون مردی ک همیش بهم میگف توفقد بهم اعتمادکن فقد بهم تکیه کن توروزا سختمم کنارتم ن تنها خوشیات ... نیس دلم میخاد فراموشش کنم میخام دیگ نخامش دل تنگش نشم دلم ازسنگ باشه دل رحم نباشم ساده نباشم خرنباشم اما نمیشه میخام سنگ شم میخام روزی ک عشقم اومد بگم برو همونجا ک بودی اما هرچی فک میکنم بدون اون نمیشه چرامن اینقدر ازبدون اون میترسم حتا خودشم میدونه ک تنهاش نمیزارم ک اینقدر اذیتم میکنه ... خیلی...

دارم روانی میشممم میخام جیییییییییغ بکشم میخام گریه کنم اما نمیتونم اشکام نمیاد ...

میخام آروم شم اما چجوریییییی آخع... خدا منک هنوز سنی ندارم اینهمه دردو غم انداختی ب جونم نمیتونم تحملش کنم خاهش میکنم خودت صبر وتحملش وبدع بهم توروخدااااا خاهش میکنم...

دلم بدجور گرفته بغض کردم یکی انگار گلومو محکم فشار میده نمیتونم نفس بکشم دارم زجرکش میشم ..

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

عشق چیزی جز دردو غم و غصه نیست 

همه کارایی که براش کردی اشتباه بوده 

به خاطر همین ما زنا ضعیفیم چون نمیتونم

احساس خودمون و کنترل کنیم و اینطوری ازمون 

سوءاستفاده میشه. .خدا به دلت آرامش بده  سعی 

کن فقط به خودت فکر کنی ارزش نداره به خاطر 

آدمی که قدرتو نمیدونه خودتو عذاب بدی فردا چیزیت 

بشه فکر میکنی ناراحت میشه نه میره یکی دیگه

رو پیدا میکنه پس به فکر خودت باش فقط 🌹🌹💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر داستان زندگیت مثل منع،فقط فرقش اینکه همون ادم نامزدمه،دوسالع عقدیم،اما نامزدی خیلی بدی داشتیم

آنقدر بد ک امشب بهم گفت جفتمون از هم بدمون میاد،حرفای دلشو قشنگ بهم زد منم فقط گریه کردم 

منم عین تو بودم و تو بدتر از اینم میشی کسی نمبتونه جلوتو بگیره،یعنی میگیرن آما تو حریف نمیشی،چون عاشقی،منم نصیحت نمیکنم چون تو مغزت نمیره،میدونم درکت میکنم

تا وقتی که سرت بخوره خودش به سنگ درست عین من

اونم ک وقتی میخوره دیکع فایده نداره،راه برگشتی نیست

درست عین من

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟💜
چقدر داستان زندگیت مثل منع،فقط فرقش اینکه همون ادم نامزدمه،دوسالع عقدیم،اما نامزدی خیلی بدی داشتیم ...

فقد خدااااااا جونم کمکم کنه اینروزام بگذره ... ازش خاهش میکنم هرچی زودتر بگزره ازش خاهش میکنم دلمو ازسنگ کنه میخام دیگ نقطه ضعفم نباشه دیگ نمیخام دوسش داشته باشمممممم

من ازدواج نکردم ولی اونم همینطوری بود.....کلی بدی در حقم کرد و من فراموش کردم ولی ی بدیمو نتونست ببینه ک الان نیس....همش فک میکردم فقط اونه ک رفتارش اینجوریه🙂🖤

ولی نمیدونم چرا باز با خودم میگم برگرده حاضرم با اون بدبخت بشم تا بدون اون.... :))💔

من ازدواج نکردم ولی اونم همینطوری بود.....کلی بدی در حقم کرد و من فراموش کردم ولی ی بدیمو نتونست ببی ...

😔😔😔😔😔

فقد خدااااااا جونم کمکم کنه اینروزام بگذره ... ازش خاهش میکنم هرچی زودتر بگزره ازش خاهش میکنم دلمو ا ...

خیلی اینجوری گفتم بخدا 

خیلی خیلی 

همش میگفتم خدایا نفرت بنداز تو دلم خدایا مهرشو از تو دلم دربیار،اما خودم با خدام جنگیدم شاید باورت نشه،شاید بعضی وقتا قسمت نمیشد اما من با زور درستش کردم،خدام داد بهم تا یه روزی بفهمم چیزی ک قسمتم،نیست نباید اصرار کنم نباید با خدا بجنگنم

خیلی اینجوری گفتم بخدا  خیلی خیلی  همش میگفتم خدایا نفرت بنداز تو دلم خدایا مهرشو از تو ...

تاپیکاتو خوندم چقدر زندگیت شبیه منه ... یه لحظ فک کردم خودمم😔

وای فکر کردم دوستی بخاطر همین میخواستم بگم نشو مثل من  چند وقته عقدی؟ دوست بودیذ؟

دوساله عقدم 

ازقبلش باهم درارتباط بودیم چن سال بپاش موندم بخاطرش هرکاری هرریسکی کردم...

دوساله عقدم  ازقبلش باهم درارتباط بودیم چن سال بپاش موندم بخاطرش هرکاری هرریسکی کردم...

منم عین تو،دو ماه دیگه میشه دوسال ک عقدم

نزدیک سه سالم دوست بودیم 

از وقتی نامزد کردیم مدام دعوا داریم،کار به جاهای باریکمم،هیلی رسیده،دیکع آخرین سری،مامان و بابام منو بردن بیمارستان روانپزشکی بستری کردن،به اون زنگ زد مامانم ک بگه من اونجام،تا فهمید اومد آورد منو بیرون دیگه جلوی پدرکادرم قول دادم اذیتش نکنم گیر ندم،گفت آخرین فرصتیه ک دادم اونم بخاطر پدرماذرت ،وگرنع دیگه نیستم من

دوساله عقدم  ازقبلش باهم درارتباط بودیم چن سال بپاش موندم بخاطرش هرکاری هرریسکی کردم...

عروسی که کرونا هست حالا معلوم نیست کی بری سر زندگیت؟؟