واقعا خیلی سخته اونی ک واقعا عاشقشم دلم براش کلی تنگ شده واونو میخاد نیس... عشقی ک بعد ازسالها باکلی سختی بامخالفت خونواده ها بهم رسیدیم شد شوهرم مرد زندگیم .عشق ما زبانزد همه بود هیچکی نتونس ازهم جدامون کنه... عشقم بهم قول داد هیچوق تنهام نزاره توهیچ حالتی اما حرفاش دروغ بود یعنی دوس داشتنشم دروغ بود😔
من خیلی آدم بدبخت وساده ایم ... نمیدونم واقعا باید چه حسی داشته باشم رسیدن ب عشقم وخوشبختی یا اینک سرهرچیزی منو میزاره میره تنهام میزاره یعنی منه خر تاحالا بهش خوبی نکرده بودم حتا اندازه ی سرسوزن ک موقه ای ک میخاد تنهام بزاره بهش فک کنه ودلش نیاد... یعنی من اینقد بد بودم یعنی اینقد ازم متنفره ک میتونه ازم دورباشه وسراغم نگیره اینقدررر😔😔😔 چراپس من اینتورم حتا اگ هرچی بهم بگه فحشم بده بزنه منو ..منو جلو همه خراب کنه اذیتم کنه بدعالم باشه اما بازم دلم براش تنگ میشه اما بازم میرم سمتش غرورمو میشکنم همیش موقه ی دعوامون من میرم سمتش آرومش میکنم حتا شده التماسش میکنم ک جواب پیاما وزنگامو بده اما اون اون اینقدر بدون من حالش خوبه ک نمیگه خانومم حالش الان چتوره😔😔😔پس چرا من اینقدر ساده ام ک بخاطرش ازهمه چیم گذشتم ومیگذرم بخاطرش تورو خونوادم بابام مامانم همههه وایستادم ازهمه حرف شنیدم ولی اون برام اینکارارو نکرد اون بخاطر مادرش ولم کرد تنهام گزاشته چن روزه نیس... دارم خفه میشم خیلی خودموزدم ب درو دیوار خیلی خودمو زدم ... میخام جییییییییییغ بکشم فریاد بزنم چراااااااا این حقم نیییسسسس .بعد اینهمه فداکاری وعشق تنها بمونم بعد اینهمه وابستگی تنها بمونم ... من بهش گفنم ازتنهایی میترسم تنهام نزار اما چرا نیس چراااا...
من بهش گفنم اگ یه وق خاستی باهام دعوا کنی ومنوتنها بزاری یدفه توچشام نگاه کن چشامو یادت بیار اون لحظه ای ک عاشقانه نگات میکردم ک چ حرفا بهت زدم ک چقدر بهت ازاحساسم عشقم دردودلام گفتم اون لحظه رو یادت بیار وبمون پیشم اما نیس...من چرا نمیتونم دل سنگگگ باشم خداااااااا من چرا نمیتونم ... عشقم کجاس ببینه ک کارم ب بیمارستان داره کشیده میشع... عشقم کجاس ک ببینه من برادرمانم هی میرم پیش روانپزشک وروانشناس ... عشقم کجاس ببینه ک حتا قرص خاب قویم روم تاثیر نداره نمیتونم بدون اون بخابم ... اما خودش دید برام مسکن بود وقتی پیشم بود چ زود خابم میبرددد...😔😔😔😔😔😔😔
چرانیس ببینه منو چرااینقدر سنگه ک فقد خودشو میبینه ک فقد بدیامو میبینه چراعشقمو نمیبینه چراااااخدایا من واسه چی عاشق شدم چرا وابسته شدم ک هرلحظه عذاب بکشم ک عشقمم ازم بیزارشه آخه ب کدوم گناه وکارنکرده وب کدوم اشتباه...
آخه چرا عشقم حتا یذره بدیمو نمیتونه تحمل کنه چرافقد میخاد باهاش خوب باشم وبد نباشم ... چرا فقد خوبیامو میخادد چراااا...
خدا دارم خفه میشم خودت ب دادم برس اونک همیشه ازدردام بهش میگفتم الان شده باعث دردام قلبمو تیک تیک کرده شکسته اما منه احمق باوجود این قلب شکسته دیونه وار عاشقشم وفقد بفکر خوبیاشم .
دارم خفه میشم خدا خودت بهم کمک کن خدا خودت ب دادم برس .کجاس اون مردی ک همیش بهم میگف توفقد بهم اعتمادکن فقد بهم تکیه کن توروزا سختمم کنارتم ن تنها خوشیات ... نیس دلم میخاد فراموشش کنم میخام دیگ نخامش دل تنگش نشم دلم ازسنگ باشه دل رحم نباشم ساده نباشم خرنباشم اما نمیشه میخام سنگ شم میخام روزی ک عشقم اومد بگم برو همونجا ک بودی اما هرچی فک میکنم بدون اون نمیشه چرامن اینقدر ازبدون اون میترسم حتا خودشم میدونه ک تنهاش نمیزارم ک اینقدر اذیتم میکنه ... خیلی...
دارم روانی میشممم میخام جیییییییییغ بکشم میخام گریه کنم اما نمیتونم اشکام نمیاد ...
میخام آروم شم اما چجوریییییی آخع... خدا منک هنوز سنی ندارم اینهمه دردو غم انداختی ب جونم نمیتونم تحملش کنم خاهش میکنم خودت صبر وتحملش وبدع بهم توروخدااااا خاهش میکنم...
دلم بدجور گرفته بغض کردم یکی انگار گلومو محکم فشار میده نمیتونم نفس بکشم دارم زجرکش میشم ..
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔