2777
2789
عنوان

خیلی سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 54 پست
یچیزایی اولا بود ... ولی اونقدربد نبودم ولی بخاطرخونوادم مجبور بودم ب حرفاش گوش نکنم ... بنظرم من بد ...

عیب ندارع آنقدر بزرگ نبست داستانتون،میشع درست بشه با سیاست

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟💜
عیب ندارع آنقدر بزرگ نبست داستانتون،میشع درست بشه با سیاست

اما شوهرم نمیخاد متوقبول کنه همیشه براش هرکاری کردم اما همیش ازم ناراضی بود ویه چیزی ازتهش دراومد آخر من شدم اون آدم بده ... خیلی حس بدبختی دارم حس پوچی دارم

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما شوهرم نمیخاد متوقبول کنه همیشه براش هرکاری کردم اما همیش ازم ناراضی بود ویه چیزی ازتهش دراومد آخ ...

مطمعنم درست میشه،بخدا از من بدتر نیستی ک

مشکل خیلی بزرگی نداری

اول اینکه بزار چند روزیم،بگذره اروم تر شد زنگ بزنم بگو میخوام باهات حرف بزنم بعد نرمش کن با زبون

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟💜
اره خیلی کتک خوردم دوساله نامزدم یه سالشو فقط کتک خوردم زیر پاهاش بودم لگد زدناش

خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔😔

خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔😔

خیلی حرفا میتونم لزنم ولی حوصله نوشتن ندارم فقط میتونم بکم خیلی دلرحمی ساده ایی ساده ایی خامی کم تجربه ایی این پسر عدابت میده با این مامان دوستیش و خانواده مشکل دارش کسی که باید ناز کنه تویی نه اون دختر یکم سنگین لاش یکم اعتماد بنفس داشته باش با این شرایطش که شوهررمامانشه هیچ کسی حاصر نیست زنش بشه عیر از تویه ساده دل و گدای محبت یکم رو خودت کار کن زندگی با این بشر جز ورد برات چیزی نداره چون هیچ ترزشی برات قایل نیست و تو هیچ وقت اولویتش نمیشی مگر با مرگ مادرش 

خیلی حرفا میتونم لزنم ولی حوصله نوشتن ندارم فقط میتونم بکم خیلی دلرحمی ساده ایی ساده ایی خامی کم تجر ...

حال خودمم ازسادگیم بهم میخوره ولی خب هرکی ک ازم سواستفاده میکنع وفک میکنه من سادم رو سپردم بخدا