2777
2789
عنوان

خیلی سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست
عروسی که کرونا هست حالا معلوم نیست کی بری سر زندگیت؟؟

اصلا هیچ کاری نکردیم هیچی نگرفتیم هیچ چیمو شوهرم نگرفتع ... تواین دوسال فقد میگف ندارم ندارم...

خیلی ناراحتم ازینک هیچ تلاشی نکرد برااینک بریم سرخونه زندگیمون..😔😔😔😔😔

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
اصلا هیچ کاری نکردیم هیچی نگرفتیم هیچ چیمو شوهرم نگرفتع ... تواین دوسال فقد میگف ندارم ندارم... خیل ...

عین منی توام،چندسالته ،

نامزدت چندسالشه

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۲,اون،26 اگه خیلی اوکی باشه اخلاقت نامزدت باز بده رفتاراش؟

من خیلی خوب باشم هیچی نگم آره خیلی خوبه اما تا یه چیزی ازم ببینه یا بخام ازیه چی ناراحت شده باشم بگم بدجور باهام تا میکنه😔

من خیلی خوب باشم هیچی نگم آره خیلی خوبه اما تا یه چیزی ازم ببینه یا بخام ازیه چی ناراحت شده باشم بگم ...

اخ اخ چقدر شبیه همبمبم من و تو 

دقیقا عین من

حالا چرا خب خوب رفتار نمیکنی 

چی باعث دعواتون میشه شما

اخ اخ چقدر شبیه همبمبم من و تو  دقیقا عین من حالا چرا خب خوب رفتار نمیکنی  چی باعث دعوا ...

مثلا همین چن روز چیزی ک باعث دعوامون شد این بود ک...

تواین دوسال شوهرم برام هیچ کاری نکرد ازجهیزیمو هیچ نگرف هی میگف ندارم... ولی همین چن روز پیش یهودیدم واسه روخونه ۴۰ میلیون گزاشتن... شوهرم مشکلات خانوادگی دارن مادرش ازپدرش جداشده بود واونم مجبور شده بود برا مادرش خونه بگیره... من خیلی چیزا دیگ دیدم...

فقد برداشتم اونروز گفتم ازیه چی ناراحتم توتواین دوسال برام کاری نکردی تلاش نکردی بریم سرخونه زندگیمون حالا چی با قرض وقوله ولی الان براخونوادت ببین چجوری پول جور کردی... 

خب واقعا این حرف دلم بود داش منو میخورد باخودم کلنجاررفتم ک بگم یانه وبالخره تصمیم گرفنم بگم بعدش ناراحت شد توخیابون فحشم داد هلم داد ولم کرد توخیابون رفت بعد نیم ساعت اومد دنبالم وسط خیابون جلو همه منو کشون کشون برد پیش مادرش ک چرااینتوری گفتی اینا خونوادمن مادرمه... مادرشوهرمم پریده بود ب جونم...

خیلی عذاب کشیدم ازینک شوهرم اینجوری جلو خونوادش خرابم کرد😔😔😔😔😔

بااینک حقم داشتم بخاطر حرفم...

وچ تهمتا ک بهم زدن😔😔😔

مثلا همین چن روز چیزی ک باعث دعوامون شد این بود ک... تواین دوسال شوهرم برام هیچ کاری نکرد ازجهیزیمو ...

وای عربزمممممم واقعا خیلی متاسفم ،میدونم درکت میکنم خیلی حال بدی میشه چون دقیقا همشو تجربه کردم،خبابون،ول کردن،کتک کاری،فخشش،جلوی مادر شوهرم تا دلت بخواد تحقیر شدن بخاطر همین خوب می‌فهمممت

اما زندگی ما ها چاره ای جز زندگی کردن نیست جز کوتاه اومدن

البته خودمو میگم فقط من هیچ وقت نمیتونم جدا بشم هم بخاطر آبروم هم خیلی چیزای دیگه 

اما بعضی وقتا جداایی،راه خلاصه همیشه طلاق اسمش بد نیست

اما اگه توام عین من نمیتونی جدا بشی فقط باید کوتاه بیای همین 

تو همه چیز همه چیززززز

وای عربزمممممم واقعا خیلی متاسفم ،میدونم درکت میکنم خیلی حال بدی میشه چون دقیقا همشو تجربه کردم،خباب ...

فلا نمیدونم کنار بیام چون خیلی دوسش دارم همین نمیزاره ازش جداشم ... همه میگن الان جداشی بهتره...

یه چیز دیگ خیلی فکرمو درگیر کرده اینک من دیگ دختر نیستم پردم ... ب شوهرم اعتماد کردم گف بعدازین حواسش بیشتر ب منه ... اما دروووغ گف 😔😔😔

دارن دیونه میشممممممممممم

فلا نمیدونم کنار بیام چون خیلی دوسش دارم همین نمیزاره ازش جداشم ... همه میگن الان جداشی بهتره... یه ...

وای عربزمممممم منم دقیقا مثل تو،دیکع دختر نیستم اگه بخوام طلاق بگیرم آبروم میرع،هیلی خانواده سخت گیری دارم بخدا مادرم اگه بفهمه دیگه هیچی،درستع گناه نکردیم نامحرم نبودیم اما چون عقدیم ابرومون میره،

حتی تو دعوا بهش گفتم من دختر نیستم من نمیتونم ازت جدا بشم گفت خودت خواستی مجبورت نکردم ک

وای عربزمممممم منم دقیقا مثل تو،دیکع دختر نیستم اگه بخوام طلاق بگیرم آبروم میرع،هیلی خانواده سخت گیر ...

دروغگو بهم گف ازین بعد حواسش بیشترب منه اما نبوددروغ گف😔

کوتاه بیا بیخیال باش اسمت چیه عزیزم

دلم میخاد الان بهش اس بدم اما اون چقدر نامرده😔

اسمم زهرا

دلم میخاد الان بهش اس بدم اما اون چقدر نامرده😔 اسمم زهرا

اس بده کوتاه بیا زهرا جون،

امثالی مثل من و تو ک خودمون خودمونو باعث شدیم باید کوتاه بیایم دخترم،که نیستیم دیگه بدتر 

اس بده کوتاه بیا زهرا جون، امثالی مثل من و تو ک خودمون خودمونو باعث شدیم باید کوتاه بیایم دخترم،که ...

توبازندگیت چتوری خوبین الان باهم