2777
2789
عنوان

برام دعاکنید فردا باید برای عمل بستری شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 70 پست
فقط تا ۷ ساعت اصلا اصلا تکون نخور هرجایی از بدنتو تکون بدی اونجات درد میمونه برات....سرت هم پایین تر ...

چقدر مهمممم مرسییی

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته چندمی عزیزم؟

سه شنبه میشم ۳۸ هفته و چندروز 

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
وقتی برش میزنن کلا چیزی احساس نمیکنی؟

نه اصلا کلا از کمر به پایین بی حسی جلوتم یه پرده میکشن چیزی رو نمیبینی .من سر دومیم به بیهوشی موضعی هم زدن جلو بینیم تو اون مدت خواب بودم .ولی سر اولی صداهاشون میشنیدم .بعد خوبی بی حسی اینه که بیای خونه درد عمل رو کمتر حس میکنی .همون تو بیمارستان همینکه متوجه شدی دره حس پاهات برمیگرده بگو برات شیاف دیکلوفناک بزارن دیگه درد رو متوجه نمیشی 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟
فقط تا ۷ ساعت اصلا اصلا تکون نخور هرجایی از بدنتو تکون بدی اونجات درد میمونه برات....سرت هم پایین تر ...

چرا استرس میدی هر جای بدنتو تکن بدی درد میگیره اصلا اینطور نیس

دکتر من میخواد منو ۳۹ هفته ۴ روز عمل کنه😥

من مشکوکه دکترم به سونو هام تاریخ پریودم با سونوهام همخونی نداره میگه شاید چهل هفته ای شاید ۳۸

اینو دکتر بیهوشی گفت بهم موقعی که بی حسی زد😏😏😏تجربه ی اکثریت هم اینو میگه...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

من پمپ درد گیرم نیومد شما داشتی؟

من مشکوکه دکترم به سونو هام تاریخ پریودم با سونوهام همخونی نداره میگه شاید چهل هفته ای شاید ۳۸

خب منم با پریودم میشم ۴۱....ولی با سونو عمل میکنه

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
خب منم با پریودم میشم ۴۱....ولی با سونو عمل میکنه

چند روز زودتر از سونو ان تی؟