2777
2789
عنوان

برام دعاکنید فردا باید برای عمل بستری شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 70 پست
ده روز

من ۱۶ روز زودتر 😐البته به شددددت درد لگن و واژن دارم در حدیکه یه سانت تکون میخورم جیغم در میاد

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
من ۱۶ روز زودتر 😐البته به شددددت درد لگن و واژن دارم در حدیکه یه سانت تکون میخورم جیغم در میاد

تازه اینطوری شدی؟؟؟من درد لگنو دوماهه که دارم واسه همینم ربطی به زمان زایمانم نداره کلا....ولی ما احتمالا بچتون اومده پایین و وقتتونه...بسلامتی زایمان کنی ...وزن بچت خوبه؟

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حسی فقط یه نکته خیلی خیلی مهم داره که باید رعایت کنی تا خدایی نکرده بعدا برات دردسر نشه .حتما دکترت هم  بهت میگه .بعد عمل همون شب اول که بستری هستی باید سرتو تکون ندی  .خیلی هواست باشه ها  برا بی حسی ها بالش نمیزارن تخت رو کامل میخوابونن باید سرت هم سطح بدنت باشه و گردنت بالاتر نیاد  .اگه سرتو تکون بدی سردرد میگیری برا خودم اتفاق افتاد اخه تا یه هفته سردرد داشتم شدید 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟
بی حسی فقط یه نکته خیلی خیلی مهم داره که باید رعایت کنی تا خدایی نکرده بعدا برات دردسر نشه .حتما دکت ...

والا اینجا گفتم دکتر بیهوشیم بهم گفته بود....خانمه میگه الکی استرس نده اینطوری نیست....بعضیا فک میکنن همه چیو میدونن...

تازه اینطوری شدی؟؟؟من درد لگنو دوماهه که دارم واسه همینم ربطی به زمان زایمانم نداره کلا....ولی ما اح ...

اره و بریچ هست 

من دفع قبل اصلا این درد و نداشتم خیلی وحشتناکه تقریبا از یکم شروع شده و شدید شده چطور دوماه تحمل میکنید؟من درحدی واژن و لگنم درد میکنه که تکون میخورم ضعف میکنم

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
اره و بریچ هست  من دفع قبل اصلا این درد و نداشتم خیلی وحشتناکه تقریبا از یکم شروع شده و شدید ش ...

خیلی به سختی هرتکون خوردنم اه و ناله هست...درد لگن دارم واژن نه....درد فرورفتن دنده تو شکمم هم هست همین الان داره میسوزه....تنگی نفس شدید....خیلی  دیگه فقط تحمل میکنم...

والا اینجا گفتم دکتر بیهوشیم بهم گفته بود....خانمه میگه الکی استرس نده اینطوری نیست....بعضیا فک میکن ...

منم فکر نمیکردم واقعا تاثیر داشته باشه خودم به مامانم گفته بودم زیر سرمو بلند تر کن اینا چرا انقدر منو تخت گذاشتن .بعد دکترم یهو اومد گفت وااای کی زیر سر اینو بلند کرده من گفتم خودم .بعد اومدم خونه سرم به شدت درد میکرد تو سرم صدا میومد دوباره برگشتم بیمارستان یه شب دیگه بستری شدم .

خیلی به سختی هرتکون خوردنم اه و ناله هست...درد لگن دارم واژن نه....درد فرورفتن دنده تو شکمم هم هست ه ...

نه من دردم فرق داره در حد مرگ واژنم و لگنم درد میکنه لعنتی

منم فکر نمیکردم واقعا تاثیر داشته باشه خودم به مامانم گفته بودم زیر سرمو بلند تر کن اینا چرا انقدر م ...

چند روز باید اینطوری بخوابی؟شیر دادن بچه اینطوری خیلللی سخته که

منم فکر نمیکردم واقعا تاثیر داشته باشه خودم به مامانم گفته بودم زیر سرمو بلند تر کن اینا چرا انقدر م ...

دکترم همونجا که بی حسی زد همه چیو گفت و انقد سریع سرمو داد پایین میگفت سر بالا بمونه حتما سردرد میشی...تکون هم نخور تا ۷ ساعت بردنت بخش..

دکترم همونجا که بی حسی زد همه چیو گفت و انقد سریع سرمو داد پایین میگفت سر بالا بمونه حتما سردرد میشی ...

به من  خواهرم خیلی تاکید میکرد ولی من فکرشم نمیکردم واقعا سردرد بیاره برام