2777
2789
عنوان

برام دعاکنید فردا باید برای عمل بستری شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 70 پست

مبارک باشه عزیزم😍😍

انشالله زایمان راحتی داشته باشی😍😍

برا منم دعا کن عزیزم😍🌹

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤
اره منم همش تیکرا رو نیگا میکنم ب اونایی ک از من جلوترن غبطه میخورم اوناییم ک عقب تر حس پیروزی و برت ...

۱😄😄😄بعد میای بقیه رو نصیحت میکنی😄

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس .اخه خودت که خونا رو نمیبینی که .من دوتا زایمان بی حسی بودم .

وقتی برش میزنن کلا چیزی احساس نمیکنی؟

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
۱😄😄😄بعد میای بقیه رو نصیحت میکنی😄

خخخخ دقیقا

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
نمیدونم اما تاریخ و بهم گفته هفتم شاید واسه بعد دوازده باشه اونم هفتم حساب میشه شما میدونی چندساعت ق ...

منو صبح ساعت ۶ صبح رفتم تا دکترم اومد و نوبتم شد ساعت ۱۱....بهم گفته بودن از ساعت نه شب اینا چیزی نخورم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
نه بابا😂

میترسم تکون بخورم زیک زاگ برش بزنن🤣

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم
اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد...

به شدددددددت استرس دارم نمیدونم چرا اروم نمیشم دفع قبل اصلا نمیترسیدم

نه به پشتت یه بیحسی میزنن از سینه به پایین دیگه حس نداری پاهاتم انگار مال خودت نیس نمیتونی تکون بدی

تا چند ساعت بعد عمل هیچ حسی ندارن؟ببخشید خیلی سوال میپرسم

تا چند ساعت بعد عمل هیچ حسی ندارن؟ببخشید خیلی سوال میپرسم

فقط تا ۷ ساعت اصلا اصلا تکون نخور هرجایی از بدنتو تکون بدی اونجات درد میمونه برات....سرت هم پایین تر از بدنت باشه ..بگو تختو بدن پایین

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...