2777
2789
عنوان

بگین از دوست داشتن زیاد چیکار کنم

144 بازدید | 18 پست

خانوما کمکم کنین من وشوهرم پنج سال باهم بودیم خیلی دوسش دارم خیلی.مشکلم اینه کافیه نیم ساعت دیر کنه به مامانش زنگ میزنم  به رفیقاش میشینم یجا بغض میکنم کافیه ی بحث ساده بکنیم حتی اگ یه دیقه سکوت کنه وبداخلاقی کنه انگار یکی مرده ازم.خودش گاهی میگ دیگ از رفتارات خسته شدم همیشه میگف دوسدارم زنم آدم دل گنده و قوی باشه اما تو ضعیفی.اگ ی روز بیاد خونه و بهم محبت نکنه یا سرش تو گوشی باش فک میکنم بهم خیانت کرده همیشه گوشیشو چک میکنم خیلی ناراحت میشه خودمم خسته شدم بگین چیکار کنم

زنان زيرك رو بخون

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه خودتو بیشتر دوس داشته باش. دوم این که اون روز خانمی می گفت شوهرش اینجوریه و چه قد خانمه ناراحت بود که شوهرش وابسته و به اصطلاح اویزونه. یعنی بدون هم به خودت ظلم می کنی هم شوهرت . تمام

شما مث يه بچه سه ساله اي

اصلا زن نيستي

ببخشيد البته

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
از خودت هیچی نداری هیچ مشغولیتی نداری هیچ امیدی با خودت نداری هیچ پیشرفتی نداری نو هیچی نداری هیچی ن ...

من پرستارم اکثرا سرکارم ولی همش میزنگم کجایی شام خوردی کی پیشته زود بخواب

کتابه؟

اره گلم

حتما بخون

كمكت ميكنه

اين قانونه عزيزم هر چقدر بيشتر وابسته ش باشي ، اون ضعيفات ميبيندت نه عاشق تر و ازت دور ميشه

سعي كن واسه خودت ارزش قائل بشي

ب خودت برس 

با دوستات قرار بذار 

كتاب بخون

سعي نكن پيگير باشي

كنار هم زندگي كنين موازي هم!

اره گلم حتما بخون كمكت ميكنه اين قانونه عزيزم هر چقدر بيشتر وابسته ش باشي ، اون ضعيفات ميبيندت نه ...

مرسی واقعا.ینی تا حالا نشده گوشی همسرتونو چک کنین؟ همش بهم میگ منک میزارم نگا کنی ولی دلم از این کارات میشکنه

مرسی واقعا.ینی تا حالا نشده گوشی همسرتونو چک کنین؟ همش بهم میگ منک میزارم نگا کنی ولی دلم از این کار ...

عزيزم زندگي بدون اعتماد به چه دردي ميخوره؟!

با اين تفاسير به زودي بهت خيانت ميكنه

مگر ااينك تغيير بدي خودتو

من شايد عكساشو بخوام ببينم و شير كنم واسه خودم ولي اينقد واسه هم ارزش قائليم ك فكر چك كردنم نميكنيم

اونم اصلا از اینکارا نمیکنه فقط من

اگ ب راحتي نميتوني از كارات دست بكشي از مشاور كمك بگير عزيزم

زندگيتو تو مشتت بگير بدون اينك استقلال كسي رو سلب كني

اگ كمتر بهش گير بدي و رفتارايي نكني كه نشون بدي وابستشي بيشتر به زندگي دلگرم ميشه

حتما تو گذشته رابطه نيمه كاره داشتي كه نميخواي از دستش بدي

فقط خودت بايد بخواي 

ب اين فك كن كي از تو بهتره واسش؟!

اصلا خيانت چيه فداتشم؟!!