2777
2789
عنوان

میخوام شکم و پهلوم رو آب کنم !

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 30 پست
اره بخاطر دوتا سزارین هام

یعنی سزارین کنیم شکم میاریم ای خدا یکی میگع  طبیعی کنی چی میشی یکی میگه سز  کنی شکم   

خیلی بده واقعا بهت حق میدم   برای این پرسیدم چون شما هنوز جا  دارین چاق بشین  

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
منم مشکل شمارو دارم او رژیم قندم میوفته خرما میخورم.پا رو‌نمیدونم عزیزم ولی مصرف خیار و قرص ویتامین ...

خیار میخورم ، آب در کل کم میخورم اما دیگه تصمیم گرفتم زیاد بخورم ، ممنونم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یوتیوپ میبینم ، بزن تمرین شکم و پهلو

من حلقه میزنم. با یه نوع ورزش که خوابیده رون میاد بالا. 

همه میگن لاغر شدم. 

۸۲ بودم اول

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
گلاب برای چی خوبه 

برا پوست خوبه کلا.یه جا هم خوندم اگه یه روز خیار رنده کنی بزاری رو صورت یه روز گلاب بزنی و چند روز این کارو تکرار کنی صورت تپل میشه.مخصوصا بعد رژیم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
یعنی سزارین کنیم شکم میاریم ای خدا یکی میگع  طبیعی کنی چی میشی یکی میگه سز  کنی شکم ...

من بچه اولمو بدنیا اوردم هیچ کسی باور نمیکرد زایمان کردم ، تخت تخت بود ، بعد گه بچه دومم رو باردار شدم و تقریبا شیر به شیر شدن شکم در اوردم ، به مرور پهلوهام مثل عمه هام بزرگ شد .

خیار میخورم ، آب در کل کم میخورم اما دیگه تصمیم گرفتم زیاد بخورم ، ممنونم عزیزم

خواهش میکنم  آب خیلی مهمه .موفق باشی ❤️

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من حلقه میزنم. با یه نوع ورزش که خوابیده رون میاد بالا.  همه میگن لاغر شدم.  ۸۲ بودم اول

والا منم تو فکر حلقه هستم ، اما بلد نیستم ، یسری ها میگن کمردرد میاره

من توام یا تو منی🙃 من دوست دارم چهار کیلو کم کنم ، البته رو شکم و پهلو ، اگه بشه🙈

عزیزم وزنت الان نرماله بنظرم، یکی از اشناهامون رژیم گرفته انقد وزن کم کرده الان خیلی لاغرشده ولی هنوز شکم پهلو داره، بنظرم فقط ورزش حرکات شکمی کارساز باشه، سرچ کن محاسبه وزن نرمال برات چندتا سایت میاد ک وزن ایده الت نشون میده و الان ایده الی

عزیزم وزنت الان نرماله بنظرم، یکی از اشناهامون رژیم گرفته انقد وزن کم کرده الان خیلی لاغرشده ولی هنو ...

وای منم از این میترسم ، که کلا لاغر بشم و شکمم بمونه

وای منم از این میترسم ، که کلا لاغر بشم و شکمم بمونه

اره دیگه خصوصا صورت خیلی زشت میشه، اشنای ماهم صورتش کلا ریخته ولی هنوز چربی داره، ب حرفم اعتماد کن فقط ورزش کن، من حلقه هم دارم ولی پسرم نمیذاره بزنم میاد تو دست و پام میخوره بهش

من کلا ادمی هستم هر چقد بخورم چاق نمیشم ، این شکم و پهلوم از اخرین زایمانم که ۷ ساله پیش بود همینقدر بوده و هست .

بازم خانما اگه اطلاعات کاملی دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید .

اره دیگه خصوصا صورت خیلی زشت میشه، اشنای ماهم صورتش کلا ریخته ولی هنوز چربی داره، ب حرفم اعتماد کن ف ...

الهی قربونت بشم ، دقیقا منم حرفم همین بود ، ببین من کلا از مجردیم تا الان هر چقد بخورم چاق نمیشم .

الانم میترسم هم ورزش کنم هم رژیم بگیرم لاغر مردنی بشم ، الان کله بدنم خیلی خوبه اما پهلوم و شکمم بزرگه ، شکمم انگاری چهار ماهه باردارم😔

الهی قربونت بشم ، دقیقا منم حرفم همین بود ، ببین من کلا از مجردیم تا الان هر چقد بخورم چاق نمیشم . ...

من برعکس شما زود چاق میشم، قبل زایمان شکم پهلو داشتم الانم میشه گفت همونقد دارم بیشتر نشده بیشترم پهلو دارم، ولی قصدمه ورزش کنم تا رژیم، شما هم ورزش کنین فقط، برای ما ک صورت استخونی داریم رژیم بده