2777
2789
عنوان

کسی با ج ل و گیری طبیعی باردار شده ؟؟؟بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ درصد احتمال بارداری داره. یکی دیگه از بچه ها هم توضیح داد، پیشاب ممکنه اسپرم داشته باشه. کلا اگه ...

سقط ک اصلا ااااا

اگ باشه ک نگه میدارم ولی خب خیلی استرس دارم ک اگ باشه

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
من با جلوگیری طبیعی باردار شدم 3 سال جلوگیری طبیعی کردیم مشکلی نبود ولی بعد 3 سال باردار شدم

منم با جلو گیری طبیعی باردار شدم بعد زایمان تصمیم گرفتم دیگه طبیعی جلوگیری نکنم چون مطمئن نیست

منم با جلو گیری طبیعی باردار شدم بعد زایمان تصمیم گرفتم دیگه طبیعی جلوگیری نکنم چون مطمئن نیست

علائمت چیا بود؟

علائمت چیا بود؟

تو اولی چون سابقه کیست داشتم فکر میکردم عقب انداختم بخاطر همینه بی بی هم میزدم نشون نمی‌داد چهار ماه بعد بدون علامت فهمیدم

تو دومی سینه م درد میکرد

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

تو اولی چون سابقه کیست داشتم فکر میکردم عقب انداختم بخاطر همینه بی بی هم میزدم نشون نمی‌داد چهار ماه ...

بنظرت برا منم احتمالش هست؟

الان جلوگیریت چیه؟