nila۷۲ مدیر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 440 عنوان جهت سرگرمی بگین چیکارا کردین برا اینکه بفهمین کی ازدواج میکنین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 54 پست فقط سرم نریزین میخوای چیکار فلان اگه چیزی امتحان کردین بگین 1399/05/05 | 14:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریزادبیکار عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 2220 خب اگه خواب دیدی یعنی قبول شده اگه بیشتر اصرار کنی حتی اگه ب ضررت باشه میده قبلش ک نمیده یعنی بهت ... چی بگم والا دیگه خیلی کش پیدا کرده از خابم حدود یکسال کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
hamishegikhoshbakhti عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 3801 چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس روز ۴۲ برام خاستگار اومد بعدشم ازدواج کردیم عزیزم انشالله خوشبخت بشی منم دارم میخونم برا ازدواجم ۳۳ سالمه دعا کنید برا منم مثل شما زود مستجاب بشه گلم خیلی مراقبه کردی؟
aftaaab عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1209 تو لیدان اب میذاره پره پر نباشه ها بالاش گردنبنو میگیری از زنجیر بگیرش و پلاکه بخوره به لیوان دس ... مرسی عزیزم. اونوقت دست که حرکت نمیکنه پس چجوری زنجیر تکون میخوره ک پلاک بخوره ب لیوان؟ اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
aftaaab عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1209 بعد ببینی پلاک چن بار میزنه به لیوان هر چندبار بزنه اون سن ازدواج میکنی نمیدونم متوجه شدی یا ... آره عزیزم متوجه شدم سپاس🌸🌸 اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
aftaaab عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1209 عاقا من نفهمیدم یبار قشنگ توضیح بده دست تکون نخوره کردنبند چجوری تکون میخوره سوال منم هست اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
ارغوااان۱۰۰ عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 978 مرسی عزیزم. اونوقت دست که حرکت نمیکنه پس چجوری زنجیر تکون میخوره ک پلاک بخوره ب لیوان؟ خب امتحان کن میبینی ک تکون میخوره یکم صبر کن تا تکون بخوره
ارغوااان۱۰۰ عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 978 عزیزم انشالله خوشبخت بشی منم دارم میخونم برا ازدواجم ۳۳ سالمه دعا کنید برا منم مثل شما زود مستجاب بش ... اره خیلی مراقبه کردم. قران و نماز شبم میخونم. قران هرروز سوره یس و واقعه میخوندمعزیزم ان شا الله حاجت روا میشی😘
hamishegikhoshbakhti عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 3801 اره خیلی مراقبه کردم. قران و نماز شبم میخونم. قران هرروز سوره یس و واقعه میخوندم عزیزم ان شا الله ح ... ممنونم گلم انشالله
jooojerangiii عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1159 نه هیییچ اشنایی نداشتم باهاش روزای پریودی خواهرم بجام خوند. کسی که روزای پریودیتو بخونه هم باید نما ... چشم گلم😻 كارير قديمي بوده ام😜
hamishegikhoshbakhti عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 3801 چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس روز ۴۲ برام خاستگار اومد بعدشم ازدواج کردیم سلام عزیزم ببخش من خیلی مزاحم شما میشم گلم میخواستم ببینم شما در طی چله ی حق شناس اصلا هیچ موزیکی گوش نمیدادید؟ و اصلا عصبانی نمیشدید؟ ممنون میشم جواب بدید