2777
2789
خب اگه خواب دیدی یعنی قبول شده اگه بیشتر اصرار کنی حتی اگه ب ضررت باشه میده قبلش ک نمیده یعنی بهت ...

چی بگم والا دیگه خیلی کش پیدا کرده از خابم حدود یکسال 

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس روز ۴۲ برام خاستگار اومد بعدشم ازدواج کردیم

عزیزم انشالله خوشبخت بشی منم دارم میخونم برا ازدواجم ۳۳ سالمه دعا کنید برا منم مثل شما زود مستجاب بشه گلم خیلی مراقبه کردی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو لیدان اب میذاره پره پر نباشه ها بالاش گردنبنو میگیری از زنجیر بگیرش و پلاکه بخوره به لیوان دس ...

مرسی عزیزم. اونوقت دست که حرکت نمیکنه پس چجوری زنجیر تکون میخوره ک پلاک بخوره ب لیوان؟

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
بعد ببینی پلاک چن بار میزنه به لیوان  هر چندبار بزنه اون سن ازدواج میکنی نمیدونم متوجه شدی یا ...

آره عزیزم متوجه شدم سپاس🌸🌸

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
عاقا من نفهمیدم یبار قشنگ توضیح بده دست تکون نخوره کردنبند چجوری تکون میخوره

سوال منم هست

عزیزم انشالله خوشبخت بشی منم دارم میخونم برا ازدواجم ۳۳ سالمه دعا کنید برا منم مثل شما زود مستجاب بش ...

اره خیلی مراقبه کردم. قران و نماز شبم میخونم. قران هرروز سوره یس و واقعه میخوندم

عزیزم ان شا الله حاجت روا میشی😘

چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس روز ۴۲ برام خاستگار اومد بعدشم ازدواج کردیم

سلام عزیزم ببخش من خیلی مزاحم شما میشم گلم میخواستم ببینم شما در طی چله ی حق شناس اصلا هیچ موزیکی گوش نمیدادید؟ و اصلا عصبانی نمیشدید؟ ممنون میشم جواب بدید